Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Exp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Gdy jest serwer o ratach 200% expa to żeby mieć te 200% to należy wpisać komende :

UPDATE player.mob_proto_copy SET exp=exp+200;

czy

UPDATE player.mob_proto_copy SET exp=exp*200 ;

2.Da się przywrócić exp jakaś komendą do standardowego z pla ? Bo idzie mi po 10% za potworka na każdym lvlu ?

Opublikowano

1.Gdy jest serwer o ratach 200% expa to żeby mieć te 200% to należy wpisać komende :

UPDATE player.mob_proto_copy SET exp=exp+200;

czy

UPDATE player.mob_proto_copy SET exp=exp*200 ;

2.Da się przywrócić exp jakaś komendą do standardowego z pla ? Bo idzie mi po 10% za potworka na każdym lvlu ?

pierwsza komenda np jak za psa masz 15 expa to po uzyciu jej bedziesz mial 215 expa a drugie query to jak masz 15 razy 200 to za psa bedziesz mial 3000 expa co do drugiego pkt mozesz jedynie mob proto z pla rozpakowac i zobaczyc jaki jest tam exp i zmieniac na taku jaki jest
Opublikowano

Rozumiem ale nadal nie wiem której komendy użyć żeby było te 200% bo standardowo mamy 1% a którą komendą zwiększamy do 200% ?

Opublikowano

Ew ustaw exp globala i  /priv_empire 0 4 100 <czas> 0 odpowiada za all królestwa 4 za exp 100 to % o jaki doświadczenie zostanie zwiększone choć to lamerskie rozwiazanie ;p
W taki sposób osiągniesz 200% względem globala, stosując przemnożenie kolumny expa *2 jak napisał up da ten sam efekt.

9pu8p2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...