Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PanPleban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam gry MMORPG przy której bym się nie nudził :D. Tzn. dużo ciekawych questów, dużo skilli.mój komputer raczej nie udźwignie gier typu TERA, Vindictus, RIFT a nawet Allods :D

Dobrze by było gdyby ważyła max 6 GB. Musi być podobna do World Of Warcraft. (grałem w nią kiedyś ale na darmowym koncie czyli do 10 lvl xD) Tylko F2P!

Opublikowano

Dużo questów, skilli jest w grze Aion, tylko gra waży 28GB, a do pobrania jest 38GB.

Drugim dobrym tytułem jest Continent of the Ninth (C9 Online).

Opublikowano

Hmmm, Aion niestety przy moim internecie musiałby się ściągać cały dzień xD Jako że zaczął się weekend chciałbym jakąś lżejszą gierkę by nie tracić zbyt dużo czasu na ściąganie ;) 4story myślałem o tym, mógłbyś mi powiedzieć coś więcej o tej grze? 

Opublikowano

Hmmm, Aion niestety przy moim internecie musiałby się ściągać cały dzień xD Jako że zaczął się weekend chciałbym jakąś lżejszą gierkę by nie tracić zbyt dużo czasu na ściąganie ;) 4story myślałem o tym, mógłbyś mi powiedzieć coś więcej o tej grze? 

Gra jest nastawiona na P2W.

Ale poza tym gra jest bardzo ciekawa i ma dużo questów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...