Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Solo top

watala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam 29 lvl i niebawem będę grał rankedy i zamierzam kupić kogoś dobrego na solo topa.

Mam Mundo Wukonga Lee Sina Teemo i Jaxa i Olafa

Głównie mi chodzi żeby była przydatna w timefigtach i nie przegrywała topa .

Czekam na wasze propozycje

Opublikowano

Hmm.. Zanim zaczniesz grać rankedy..

Zaopatrz się w co najmniej 3 postacie które będziesz dobrze ogarniał na każdą linię (Top, mid, adc, supp, jungla)

To, że masz samych top'erów świadczy tylko o tym, że nie jesteś jeszcze gotów na rankedy. Nie da się grać zawsze tej samej linii. Ludzie grający ciągle tą samą linie są po prostu trollami... Więc może zaopatrz się w więcej postaci, potrenuj i potem bierz się za ranked'y :) A jeśli koniecznie chcesz kupić coś na top'a to Pantheon albo Renekton.

Powodzonka na rankedach

Opublikowano

Mam takie zdanie jak kolega z góry :P Kilka postaci na każdą linie. Ale jeśli chcesz na topa to pantheon lub renekton.

up. Zawsze może grać supportem tak jak ja :D Nigdy nie jest zajęte. Być może mu się spodoba ta linia. Ja osobiście mam 80% gier na supporcie wygranych ;p

Opublikowano

Polecam:

- Shyvana, bardzo fajna mobilna postać, zadaje duży dmg ma super ulti. Do używania skilli nie potrzebuję mana, wyjątkiem jest ulti. By go użyć musisz mieć naładowaną furię czy jak to się tam nazywa,

- Trundle, duży dmg, łatwa ucieczka, ult ala Botrk, ma spoko cc, Q możesz pushować turrety poza tym bijesz bardzo ładny dmg,

- Nasus,  nie ma on może dużego dmg z AA, ale po nastackowaniu Q masz ogromny potencjał, do tego budujesz się tankowato,

- Vladimir, jego sustain pozwala mu siedzieć na linii z całym hp bez żadnych problemów, nie ma może jakiegoś super escape mechanizmu ale W w zupełności wystarcza, budujesz się offtankowato pod AP z dodatkiem,

spell vampa,

Nie będę wymieniał plusów i minusów, masz tu główne cechy postaci jakie ja polecam na topa.

Opublikowano

Renekton - AoE Q, stun, manaless, furia, ult daje hp i dmg wokół ciebie, dash

Shyvana - MS boost, %hp, inicjacja, tanky, łatwy focus, manaless, AoE W

Nasus - Stackowanie Q, slow, AoE W, ult daje hp i dmg wokół ciebie, top/jungle, świetne late, dobre 1 vs 1, tanky

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...