Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wydajność w grach

hossa2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na laptopie w przedziale cenowym do 1900zł pójdzie mi gta4 i np skyrim na średnich/wysokich?

Pomogłem daj 5

Opublikowano

Widzę, że chcesz grać, więc jak nie potrzebujesz laptopa do pracy, tylko do domowego użytku to posłuchaj dobrej rady i kup kompa. Wiele osób preferuje laptop, bo są bardziej przyzwyczajeni do nich, ale ta kwestia zmienia się po krótkim czasie użytkowania (około tydzień, może miesiąc). Laptop za 2 tysiące jest porównywalny z kompem za ~ 1zł, nawet mniej. Do tego o kompa łatwiej się dba - monitor, klawiatura, karta graficzna, dźwiękowa, głośniki do wyboru i łatwiej wymiany, nie przegrzewa się, bo chłodzenie jest dobre i szereg innych zalet, a laptop jak się zużyje, to trzeba nowy kupić, więc jak potrzebujesz do domowych użytków to jak najbardziej komp. Za klawiaturę i myszkę dasz 100 zł, dobry monitor 300 - 500 zł, a za 1300- 1500 zł już kupisz dobrego kompa, na którym mogą ci pójść najnowsze gry na tych średnich, a takie GTA 4 i Skyrima to łyknie lajtem na najwyższych

Opublikowano

Ok rozumiem ale niestety potrzebuje laptopa więc chciałbym odp na moje pytanie czy na tamtym laptopie pójdą mi wcześniej wspomniane gry

Pomogłem daj 5

Opublikowano

Dzięki za pomoc

Wybrałem lepszy laptop z Intel i5 Lenovo g500c

Kumpel go ma i wszystko śmiga super na Max a bf4 na średnich

Pomogłem daj 5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...