Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nirvana

.::Jasper::.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  co sądzicie o opinii że obecnie większość  "gimbusów" zachwyca się Nirvaną  i każdy gimnazjalista który  słucha Nirvany  to pseudo fan który  "jara" się ich muzyką bo to modne ??

Jakie jest wasze zdanie na ten temat

Opublikowano

Właśnie o tym piszę że  przez osoby, które zazwyczaj nie  mają pojęcia o tym zespole  znają tylko  pierwszy utwór albumu Nevermind SLTS inni mają  kpiące zdanie o osobach słuchających Nirvany.

Amerykański Magik ....tylko ze  Kurtow* coś strzeliło do głowy .... Magik miał jeden wielki skok w swojej karierze :)

Opublikowano

Wiesz co moim zdaniem u gimnazjalistów trudno spotkać kogoś kto słucha czegoś na dłuższą metę, przecież liczy się nadruk na koszulce...

Opublikowano

Nie znam się na zespole, więc się nim nie obnoszę, ale smells like teen spirit dobra nutka.

Opublikowano

@up i przynajmniej nie udajesz pseudo fana bo niektóre osoby które usłyszały SLTS to natychmiast stają sie "fanami" i zazwyczaj myślą ze Nirvana nadal gra koncerty...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No nie wiem ja jestem gimnazjalistą , w drugich klasach (mój rocznik) i trzecich tam już mniej wiem pewnie są rapsy , czy coś mało co rock'a , lecz niektórzy też słuchają . Jeżeli chodzi o klasę pierwszą widziałem chyba dwóch gości z koszulkami od Nirvany , ja sam słucham tego , słuchałem , jestem oldschoolowy i ja lubie rock / metal . Nirvana to epicki zespół sam posiadam jedną płytkę . Moje ulubione piosenki SLTS , Dumb , Pennyroyal Tea , About a Girl i dużo innych ; lecz jak autor już wspomniał przykro jest jak ktoś nosi koszulki czy coś a nic nie wie o zespole miejmy nadzieje , że jakoś im to przejdzie

mihcio15.png

Opublikowano

Kert Kombajn przecież na propsie, taki amerykański Magik.

icon_bowdown.gificon_bowdown.gif

No nie wiem ja jestem gimnazjalistą , w drugich klasach (mój rocznik) i trzecich tam już mniej wiem pewnie są rapsy , czy coś mało co rock'a , lecz niektórzy też słuchają . Jeżeli chodzi o klasę pierwszą widziałem chyba dwóch gości z koszulkami od Nirvany , ja sam słucham tego , słuchałem , jestem oldschoolowy i ja lubie rock / metal . Nirvana to epicki zespół sam posiadam jedną płytkę . Moje ulubione piosenki SLTS , Dumb , Pennyroyal Tea , About a Girl i dużo innych ; lecz jak autor już wspomniał przykro jest jak ktoś nosi koszulki czy coś a nic nie wie o zespole miejmy nadzieje , że jakoś im to przejdzie

przecież aktualnie jakieś 70% lub więcej słuchaczy ma chuja w uszach i słucha tego co się podoba, bezmyślnie idąc za tłumem, myśląc że jak się coś podoba to jest to dobre

świadomi słuchacze na wyginięciu

Także w śród fanów tego zespołu duża część słucha bo fajnie leci ale zero wiedzy, choć lepsze to niż żeby słuchali jakiś wacków

Opublikowano

icon_bowdown.gificon_bowdown.gif

przecież aktualnie jakieś 70% lub więcej słuchaczy ma chuja w uszach i słucha tego co się podoba, bezmyślnie idąc za tłumem, myśląc że jak się coś podoba to jest to dobre

świadomi słuchacze na wyginięciu

@down akurat do twojego poprzedniego postu ja mam tak, że jak mi síę coś podoba to szukam o tym informacji, czasami oglądam jakieś dokumenty

mihcio15.png

Opublikowano

jak napisałeś każdy powinien wiedzieć co mu síę podoba, a nie na to co jest moda

nie do końca skumałeś, mi chodziło o to, że nie wszystko co się nam podoba jest dobre, a dzisiaj słuchacze właśnie tak się kierują i nie dopuszczają że jak im coś się podoba może być po prostu słabe i czasem nawet żenujące ale nie pisałem tutaj o tym zespole tylko ogólnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...