Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Pad Logitech

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pada Logitech 310 i nwm jak zmienić ustawienia aby sterowanie było za pomocą strzałek  Sprint był na RB a Finezyjny na RT na LT zmiana zawodnika. Wie ktoś jak pomóc? 

Z góry dzięki

Opublikowano

Podpisuje sie do pytania. Ravoner niestety to co Ty podales, to nie dziala. Wydaje mi sie, ze musimy czekac, az dadza mozliwosc konfiguracji pada.

Znalazlem jeszcze cos takiego. Zaraz sprawdze to dam znac.

xxx

Dobra rozwiazalem.

wklej to biblioteki -> dokumenty -> fifa world

Wklej to i bedzie dobrze. To jest moj plik z takim sterowaniem jak ja lubie. Jak cos trzeba bedzie zmienic to napisz cos poradzimy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podpisuje sie do pytania. Ravoner niestety to co Ty podales, to nie dziala. Wydaje mi sie, ze musimy czekac, az dadza mozliwosc konfiguracji pada.

Znalazlem jeszcze cos takiego. Zaraz sprawdze to dam znac.

http://www.youtube.com/watch?v=Q_mKXJ8GBOM

Dobra rozwiazalem.

xxx

Wklej to i bedzie dobrze. To jest moj plik z takim sterowaniem jak ja lubie. Jak cos trzeba bedzie zmienic to napisz cos poradzimy.

Dodaj skan. Poczekam do jutra.

636451494245979649038.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, mam pad od PS2 Oryginalny od SONY i przejściówke na USB. W FIFIE 13 Mi normalnie działa, a w FIFIE World, już któryś raz próbuje i nic. To na górze też wrzuciłem do folderu FIFY w dokumentach i nic. (Tak, przełączyłem na kontroler w ustawieniach ale to nic nie daje) Co zrobić?

Opublikowano

Siemka, mam pad od PS2 Oryginalny od SONY i przejściówke na USB. W FIFIE 13 Mi normalnie działa, a w FIFIE World, już któryś raz próbuje i nic. To na górze też wrzuciłem do folderu FIFY w dokumentach i nic. (Tak, przełączyłem na kontroler w ustawieniach ale to nic nie daje) Co zrobić?

Skontaktuj się z pomocą techniczną EA.

To jest dopiero wersja testowa i zawiera sporo błędów.

636451494245979649038.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie mam tego folderu zarzuci ktoś?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

odświeżam temat, 

Posiadam pada od ps2. Pad działa w menu ale gdy chcę zagrać mecz nic nie reaguje... mam oczywiście ustawione w opcjach na kontroler. Przeszukałem już cały internet ale nic nie znalazłem co na to poradzić, kopiowałem ustawienia z fify 13 też nic nie dało. Może ma ktoś jakiś pomysł ? 

Pozdro ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...