Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomysł/wena na prace

Alm0st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh...od kilku tygodniu jestem w tak zwanym 'zastoju'. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jakoś szczególnie nie potrafię użyć tej głupiej wyobraźni i nie mam kompletnie pomysłów jak wykorzystać programy graficzne...może jest spowodowane tym, że jestem jeszcze jako tako amatorem przy pracy z Photoshopem czy Cinemą 4D. Spoglądając na prace innych ludzi znalezionych w sieci :

zwjcix.png

n1s201.png

51tv7l.png

34j992r.png

Wszystkie te prace na pierwszy rzut wyglądają na łatwe, ale jak już się siądzie i spróbuje coś zrobić to nic z tego nie wychodzi i nie wiadomo od czego zacząć... I teraz pytanie się nasuwa Czy tworzenia takich jak na przykład na górze logotypów/bannerów powinienem uczyć się z jakiś tutoriali czy próbować robić samemu oraz czy stworzenie czegoś takiego wymaga jakiegoś kilkuletniego stażu itp. :P

Oczywiście oczekuje jak najwięcej jakiś porad itp., ale najbardziej chciałbym usłyszeć zdanie użytkownika @Wredna, iż wydaję mi się, że w sprawie grafiki ma dużo ciekawego do powiedzenia :)

2rbyzpu.png

Remember, I don't give a fuck!

Opublikowano

Wiadomo że człowiek od czegoś musi zacząć, najpierw poczytaj jakieś poradniki, na yt tutoriali jest od groma :). Potem próbuj sam coś "sklecić", wiadomo że nie będzie to proste, a co do stażu to jakiś miesiąc powinien ci wystarczyć do ogarnięcia obsługi ps-a

Opublikowano

Myślę, że na początku warto poczytać jakieś tutoriale dotyczące ogółem logotypów. Potem zdajemy się na swoje pomysły, wyobraźnie. Oczywiście warto czerpać jakieś inspiracje oglądając prace innych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...