Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat vs SK

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SK, bo Roccat chujowo zagrali dzisiaj, jak nigdy. Każdego Drake oddali, Barony dla SK Gaming, team fighty również.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

cos czuje ze bedzie jak z mym, najpierw wszystko wygrywali a teraz wygrywaja 1 na 3 mecze

Trzymajta mnie bo go zultuje.

Roc wydaje mi się że ma w chuju te gry, przynajmniej połowe ze swoich losów mogli wygrać z palcem w dupie, zbanowali 3 adc..Po co? Oddają gry a kiedy będą musieli to zniszcza doszczętnie, przynajmniej tak mi się wydaje.

Opublikowano

Do jasnej cholery czy możecie w końcu skończyć z tymi porównaniami do Mym'u. Jeżeli ROCC to kompletnie inny zespół, totalnie inaczej grają i sytacja na lcs jest inna niż mymu w poprzednim sezonie.

Zastanówmy się co widzimy w rozgrywkach ROCCAT a mianowicie drużyna ćwiczy, idzie z biegiem mety, czasu którą sami wyznaczają próbują czegoś nowego, nie koneicznie im to wychodzi jednak grają znacznie lepiej niż MYM w tamtym sezonie, ponieważ MyM nie nadążył za metą gdy była znaczna zmiana w jungli, poprostu się posypał, a teraz spójrzmy na ROCC - meta na: pant -jung, morg- supp. To całkiem inny zepsół, który już osiągnał więcej niż zamierzał( były plany na objęcie pozycji 1-5). Myślę że trzeba cieszyć się z tego co mamy i wierzyć w naszych !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trzymajta mnie bo go zultuje.

Roc wydaje mi się że ma w chuju te gry, przynajmniej połowe ze swoich losów mogli wygrać z palcem w dupie, zbanowali 3 adc..Po co? Oddają gry a kiedy będą musieli to zniszcza doszczętnie, przynajmniej tak mi się wydaje.

Po co, po jajko.

Zbanowali 3 adc, bo tak. Chcieli oddać kassadina przeciwnikom, a wiedzieli że ich adc gra tymi co zbanowali i vayne więc myśleli, że wezmą najlepszego adc (według nich) na vayne - varusa. poza tym.. no serio kurwa myślisz, że ktoś by oddawał gry tak po prostu?.

Opublikowano

Zjebali i tyle. Mogli ich wykończyć wiele razy, 5 do 1 w turretach, poważnie? To nie jest gra na Roccat. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...