Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za Refflinki moge dostać bana ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, czytałem różne tematy i było pare wypowiedzi że za to nie ma bana a był również takie że za to jest ban, więc kieruje te pytanie do was bo niewiem czy wkońcu robić te refflinki czy nie, mam dosyć cenne konto bo gram na nim około 2 lata i niechciałbym go stracić. słyszałem też coś o zmianie ip ale jak to dokładnie zrobić jeśli rzeczywiście grozi to banem ?

Opublikowano

Imo do 25 refow gunwo zrobią, potem ewentualnie odebranie nagród i ban na refsystem.

Opublikowano

Rób max. 10 na miesiąc to się nie skapną. A tak to bana nie będziesz miał raczej, na ogół tylko zabierają nagrody i blokują robienie refów.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Bany są - według teorii. Jednak w praktyce wygląda to tak, że jednego złapią a drugiego nie. Dawniej panował pogląd, że jak masz mało nabitych, to nie będą sprawdzać. Na ile sprawdzony - nie wiem. Sam jednak bym nie polecał prób naginania tego. Strzeżonego Pan Bóg strzeże.
Kary nie są jak widać dotkliwe, ale zawsze to kara. Możesz próbować robić niewielkie ilości, ale większych nie polecam.

wikmk9.jpg

Opublikowano

wiem że po osiągnięciu 10 poziomu za te refflinki dostaje się (chyba) Rp, ktoś może mi powiedzieć ile ?

Opublikowano

A za takie coś?

I nie, to nie jest fake. 1/4 z tego to 10 poziom.

1146 wszystkich znajomych na poziomie 5
286,500 SUMA ZDOBYTYCH PZ
Opublikowano

Tak jak w temacie, czytałem różne tematy i było pare wypowiedzi że za to nie ma bana a był również takie że za to jest ban, więc kieruje te pytanie do was bo niewiem czy wkońcu robić te refflinki czy nie, mam dosyć cenne konto bo gram na nim około 2 lata i niechciałbym go stracić. słyszałem też coś o zmianie ip ale jak to dokładnie zrobić jeśli rzeczywiście grozi to banem ?

do 100 spokojnie zrobisz;) zaufaj mi

oUpVAQz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...