Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spec a low ranga

ufos15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w pytaniu np zrobie nowe konto, kupie nx i kupie od razu specjaliste np viper, bronie itp.. to moga mnie wyzywać od debili, noobów?

Bardzo proszę o pomoc i bez głupich komentarzy!

Za pomoc dziękuję :)

Opublikowano

Samego speca bez wyposażenia? To tak, chyba, że kupujesz jakieś aidy, 2 licencje, i flamethrower, to szybko się wybijesz.

Opublikowano

Nie,a dlaczego xD Jak Ci sie podoba to kup, zawsze znajdą sie płaczki, ale wiesz ;x Rozumiem, ze z bronmi?

/osobiscie jednak nie polecam, jak grasz niedlugo to nabij skilla i wtedy kup :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Samego speca bez wyposażenia? To tak, chyba, że kupujesz jakieś aidy, 2 licencje, i flamethrower, to szybko się wybijesz.

Ja chce kupic minigun. Apteczke i jak starczy to p90 :)bo chce na zombii mieć :) aha a co byś ty mi polecił? Bede mieć 25 tyś nx lub 29-30 tyś nx :p (możesz wymienić co moge kupić. A jak zdobyć naboje do miniguna? Bo widziałem jak niektórzy rzucają skrzyniw na ziemie i biorą naboje :p Z góry dziekuje :)

Nie,a dlaczego xD Jak Ci sie podoba to kup, zawsze znajdą sie płaczki, ale wiesz ;x Rozumiem, ze z bronmi?

/osobiscie jednak nie polecam, jak grasz niedlugo to nabij skilla i wtedy kup :)

Tak z brońmi ( opisałem je w odpowiedzi poprzedniej osoby :D) grałem w ca 1 rok temu a pasy zablokowane :/.

P.S bardzo dziękuje za odpowiedz :)

Opublikowano

Te naboje to Warlord, nie polecam speca. Lepiej kup jakąś broń na perma.

Opublikowano

Ja także radzę poczekać z kupnem. Ostatnio często nexon wystawia ciekawe bronie na perma, podobno mają być nawet duale, a to jest kosa :]

Jak chcesz expić polecam Quarantine na platinium, all alpha no camp, wybijesz sie nawet bez eq :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja także radzę poczekać z kupnem. Ostatnio często nexon wystawia ciekawe bronie na perma, podobno mają być nawet duale, a to jest kosa :]

Jak chcesz expić polecam Quarantine na platinium, all alpha no camp, wybijesz sie nawet bez eq :)

Okej poczekam :) Aha i jeszcze jedne pytanko, warlock (to co dodaje naboje np do miniguna) to kupić tylko jedną sztuke? bo na youtube widziałem jak ten koleś miał 3sztuki "zainstalowane"

Opublikowano

To jest tzw. ability, kupujesz w sklepie jedno, aby "zainstalować" klikasz 2x LPM, a instaluje się ono na 3 miejsca(3 sloty). :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...