Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane GM :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie !

Zostanę GM/TGM.

Coś tam o mnie :)

Mam na imię Karolina, obednie mieszkam w Poznaniu oraz uczęszczam na Uniwersytecie Ekonomicznym również w Poznaniu.Mam 21 lat (rocznikowo), interesuję się ogólnie fotografią i jest to co uwielbiam robić.. Przejdę do podstaw bo jak się rozpiszę to końca nie będzie.. Więc moja przygoda z Metinem zaczęła się na Pl'u moim takim pierwszym serwerem był to Gromo, pamiętam jak dziś kiedy każdy mnie okradał pisaniem "Witam, z tej strony GM" no ale pewnie nie jedna osoba się na to nabrała.. Po jakimś czasie z kuzynem zaczęliśmy grać na Priv była to Pandora gdzie mnie również spotykały powtórki z rozrywki czyli okradnie mnie ;) ..

Tak graliśmy, graliśmy zawszę mi się podobało coś w forum serwer-owych takie kuszenie aby się zarejestrować i pokazać Swoją aktywość, no i tego pewnego dnia kiedy tak siedziałam na forum było podanie na moderatora no więc myślę "A napiszę podanie co mi tam" i tak napisałam i zostałam grałam na serwerze, rozmawiałam często z Administratorem i tak dostałam TGM na serwerze no potem Gm (był to mój pierwszy raz (że tak powiem) ) więc jeszcze byłam ciemna, ale z czasem się nauczyłam wszystkiego, byłam Gm na Bloody, Laneris (innych nie pamiętam) .. Dobra dobra przejdę do rzeczy hah..

Ogólnie jest zemną bardzo dobry kontakt na TS (teamspeak) jak i na GG (skype niestety nie posiadam), jestem osobą otwartą, pomocną i zawsze każdego wysłucham. Co jako Gm potrafię to napiszę w doświadczeniu. Chciałabym z swojej strony zaoferować pomoc na serwerze szczególnie pomóc graczom w ich problemach, bo to jest moim zdaniem bardzo ważne, robienie event-ów z wyprzedzeniem aby potem nie było zbędnego zamieszania z strony graczy i wiele wiele innych..

Doświadczenie

Moje doświadczenie jak bym miała oceniać jest w skali 8/10, doświadcznie w byciu Gm posiadam w miarę bardzo dobrę, zawszę się pytałam nim coś zrobie(żeby potem nic złego nie zrobić), byłam Gm jak napisałam wcześniej na paru serwerach pracowało mi się z Administracją bardzo naprawdę bardzo dobrze, o metinie w zasadzie wiem bardzo dużo nie będę się rozpisywać bo to nie ma sensu;p..

Oferuję

Dobre doświadczenie
Zaangażowanie

Pomoc

TS + Mikro

Dobry kontakt

Kontakt

GG: 49701099

Opublikowano

Ładnie, przejrzyste i estetycznie napisane podanie.

Jednak dam neutral, ponieważ tu masz minusika: Jeżeli ktoś do Ciebie napisze, że "No siema, tu [HA]Darek daj no mi eq bo nie pamiętam id na ten i ten przedmiot" to Ty mu to dasz ? Bo tak wynika z Twojego podania :s Trochę się gubisz w składaniu zdań, po przeczytaniu czterech byłem w innym świecie.

Masz Mikrofon i TS'a ?

Pozdrawiam, tak jak mówiłem obecnie neutral.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Ładnie, przejrzyste i estetycznie napisane podanie.

Jednak dam neutral, ponieważ tu masz minusika: Jeżeli ktoś do Ciebie napisze, że "No siema, tu [HA]Darek daj no mi eq bo nie pamiętam id na ten i ten przedmiot" to Ty mu to dasz ? Bo tak wynika z Twojego podania :s Trochę się gubisz w składaniu zdań, po przeczytaniu czterech byłem w innym świecie.

Masz Mikrofon i TS'a ?

Pozdrawiam, tak jak mówiłem obecnie neutral.

Heh nie nie, jak pierwszy raz zaczęłam grać gdzie wgl nie miałam zielonego pojęcia o meitnie to fakt faktem wtedy podawałam, potem przestałam grać na Pl'u a na Pandorze miałam na myśli tą powtórkę z takiej racji że. Mając eq prawda? Na drugi dzień moje konto było czyste chociaż nikomu nic nie podawałam :P..

Oj wiem wiem bo jak się czasem zacznę rozpisywać to potem mi się nie klei;p

Tak posiadam Mikrofon oraz Ts.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...