Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Otoz dzis dostalem komputer ze szkoly jednak nie moge na nim zainstalowac, zadnej gry poniewaz jest chroniony i to bardzo. Jednakze wiem ze jest sposob sciagniecia z neta folderow z gra bez potrzeby jej instalacji. Czy ktos bylby tak mily i moglby mi wyslac pliki lola. Mam na mysli caly folder z gra. Z gory dziekuje za pomoc, dam okejke za kazda pomocna odpowiedz! :D Pozdrawiam :)

(C:)ProgramFiles/League of Legends  <--------- Chodzi mi o te foldery

Opublikowano

Musi to zrobić ktoś z duuużym uploadem bo u mnie to plik 100mb to bym uploadował z godzine..

Może format? Po formacie wszystko będzie chodzić 

Opublikowano

a nie lepiej jest pożyczyć pendrive niż szukać kogoś kto wrzuci pliki abyś mógł je pobrać? 

Opublikowano

Tak postaram sie zrobic, wiecie fajnie by bylo pograc w szkole w lola. A pozatym czy taki folder przeniesiony z innego komputera bedzie dzialac? 

Opublikowano

Tak postaram sie zrobic, wiecie fajnie by bylo pograc w szkole w lola. A pozatym czy taki folder przeniesiony z innego komputera bedzie dzialac? 

Szczerze mówiąc sam nie próbowałem. Zostałeś właśnie wybrany z pośród miliona osób do przetestowania tego! Nie zmarnuj tego. Nagroda: wiadro prądu.

Nie no serio. Mnie samego ciekawi, a nie mam tak dużego penka. Spróbuj tak zrobić i zdaj nam relacje. Przyda się.

PS@ Przetestuj także czy można go odpalić z penka.

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Gdybym dał Ci pliki lola to dostał bym zapewne perma od riotu...

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Tak na przyszlość, możesz zrobić backupa dysku, formata i mieć dobrego lapka, a jak przyjdzie czas to robisz formata i wszystko zgrywasz z backupa

Opublikowano

Ten backup odpada. Pozatym mam juz lola na laptopie, wlaczam a tu jeb nie ma pliku .dll. Mysle spoko sciagnalem nowy i mam wkleic w System32, wchodze w ten folder wszystko ladnie pieknie, przenosze plik i.... chuj bez zgody administratora nie przejdzie. Jestem juz tak blisko a jednosczesnie tak daleko. Co mam w takiej sytulacji zrobic, ma ktos jakis pomysl, od razu mowie ze instalowanie programow odpada bo nie mam administratora. Kazdego kto mi pomoze nagrodze lajkiem!

Opublikowano

@up odpalasz linuxa z dysku i robisz co chesz

mozesz nawet wrzucic tam ten .dll

ale i tak stawiałbym na backupa, jak nie umiesz do idz do znajomego/informatyka

Opublikowano

Spróbuj wsadzić ten .dll do folderu z exekiem, który wywala błąd.

Ale to jest słaby pomysł, jeżeli brakuje jakiegoś .dll to znaczy, że coś jest niezainstalowane i wgranie samego .dll pewnie nie rozwiąże problemu

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Ten backup odpada. Pozatym mam juz lola na laptopie, wlaczam a tu jeb nie ma pliku .dll. Mysle spoko sciagnalem nowy i mam wkleic w System32, wchodze w ten folder wszystko ladnie pieknie, przenosze plik i.... chuj bez zgody administratora nie przejdzie. Jestem juz tak blisko a jednosczesnie tak daleko. Co mam w takiej sytulacji zrobic, ma ktos jakis pomysl, od razu mowie ze instalowanie programow odpada bo nie mam administratora. Kazdego kto mi pomoze nagrodze lajkiem!

Ja pierdole... chodzi o directxa, od razu zainstaluj Microsoft Visual C++ <- Takie rzeczy to powinieneś wiedzieć, bądź co bądź, sam miałem taki problem jak przerzuciłem na czystego lapka jedynie ze sterownikami lola...

@@

Ojć, sory nie doczytałem, że instalowanie programów nie wchodzi w gre... - W takim razie nic nie zrobisz, pożegnaj się z grami które wymagają directxa, javy, unity webplayer i innych gówien bo potrzebują administratora do zainstalowania... Tak btw jest poradnik w komputery - poradniki jak zmienić hasło do laptopa nie znając go, najwyżej google, a tak btw to czemu nie chcesz backupa jak tam Pan wyżej pisze?

@@@

Spróbuj to:

w uruchom wez cmd

i wpisz " at 19:00/interactive "cmd.exe"

jak ci sie nowa konsolka uruchomi to zamknij starą

nastepnie uruchom menadzera zadan ( alt+ctrl+del)

i zamknij proces explorer.exe

nastepnie w tym nowym okienku konsoli wpisz explorer.exe

powinienes wejsc wtedy na konto systemowe

lub to:

więc zrób sobie plik w sadowy powiedzmy net.bat z taką zawratośćia

net localgroup Administratorzy /add [ nazwa ograniczonego]

potem wejdz do menu - start/uruchom

net.bat 

i jesteś w grupie administratorzy 

graphic.png

Opublikowano

Dziekuje wszystkim za podpowiedzi. Sprobuje wszystkiego co napisaliscie oprocz przeinstalowywania systemu. Jesli cos zadziala poinformuje. Moze cos da sie zrobic a i pozatym moj system to Windows7 Enterprinse. Z zabezpieczeniami szkolnymi, ale bardzo rygorystycznymi. Mieszkam w szwecji i moze jest tu ktos co mieszka w szwecji i ma taki sam problem jak ja tylko ze rozwiazany, bardzo bylbym wdzieczny :)

w tym cmd jak wpisalem to z godzina i wgl to pisze odmowa dostepu, wiec to odpada...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...