Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup Vipa,pare pytań. Daje lajki :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam kupić vipa do bola i miałbym do was kilka pytań. Oczywiscie najlepsze odpowiedzi nagradzam lajkiem.

1. Ile pieniędzy muszę przelać na swoje konto paypal aby dokonać zakupu?

2. Ile czasu będę czekał na aktywacje konta vip.

3. Czy Vprediction czy cos takiego jest darmowe ? Jeśli tak proszę o skrypt.

4. O co chodzi z Libami,co one dają i czy do kazdej postaci/skryptu muszę to instalować?

5. Czy darmowe skrypty dla użytkowników z vipem trafiają skillshoty lepiej niż te dla darmowych użytkowników bez vipa?

6. Jakie skrypty(vip) lub pluginy (sac) polecacie?

Dzięki za pomoc w przypadku kolejnych pytań będę pisał w tym temacie.

Jeśli nie znacie odpowiedzi na wszystkie pytania odpowiedzcie tylko na te na które znacie odpowiedź.

Opublikowano

SmS jest to 30,75 z wat. Na paypal 30zl (nie jestem na 100% pewien) wiec jak Cie nie swejdzi 75gr, to polecam sms.

W przypadku sms natychmiastowo
Tak darmowe, razem z collision
4. O co chodzi z Libami,co one dają i czy do kazdej postaci/skryptu muszę to instalować?
Nie musisz, lecz tracisz na tym, one pomagaja Ci przewidziec ruch rpzeciwnika, nidale dla free 90% missow, nidalee dla vip... snajper.
5. Czy darmowe skrypty dla użytkowników z vipem trafiają skillshoty lepiej niż te dla darmowych użytkowników bez vipa?
Oczywiscie, o wiele lepiej. Dla tego nikt nie proponuje uzytkownikom free chapow z pokazna iloscia skillshotow.

Opublikowano

Moge prosic o usuniecie tego posta? :P

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Co lepsze Prodiction to darmowe czy Vprediction? czy to to samo? xD

Jaki skrypt polecacie dla Branda oraz Lux?

Jakieś skrypty użytkowe ? typu autosmite itd?

Opublikowano

SmS jest to 30,75 z wat. Na paypal 30zl (nie jestem na 100% pewien) wiec jak Cie nie swejdzi 75gr, to polecam sms.

W przypadku sms natychmiastowo

Tak darmowe, razem z collision

Nie musisz, lecz tracisz na tym, one pomagaja Ci przewidziec ruch rpzeciwnika, nidale dla free 90% missow, nidalee dla vip... snajper.

Oczywiscie, o wiele lepiej. Dla tego nikt nie proponuje uzytkownikom free chapow z pokazna iloscia skillshotow.

wspomniałeś o nidale snajperze. kupiłem 2 dni temu vipa i jakoś na mnie szału nie robi. może nie odkryłem jeszcze jego potencjału ale co rozumiesz przez trafianie 90% skillshotów. jakiś skrypt? czy co bo sam nie wiem. jak narazie nie znalazłem nic ciekawego tam :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...