Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arclight Varus Skin Giveaway!

adrian2534

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra nie da rady wejść na strone...

Sprecyzuj :)

Znowu cebulaki przeciążą serwer i będzie dupa z giveawaya. 

A no co zrobisz... nic nie zrobisz ;p osobiście spróbuje swoich sił bo czemu by nie ale nie będę siedział i odświeżał co 30 sec strony.( co pewnie niektórzy będą robić )

DR5ChPt.png

Opublikowano

Świetnie, lee sina nie złapałem, ale może to mi się uda :P

Ja również mam taką nadzieję bo lee sin poszedł dość szybko (bardzo szybko :p)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Jak to będzie wyglądać? O którejś tam godzinie będzie możliwośc wygenerowania klucza czy jak?

Nie zupełnie, będzie trzeba  dodać się do "kolejki" (gdy będą dostępne kody) i i na twój e-mail (ten który podałeś w rejestracji) wyślą ci kod na postać + skin.  :)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Kurwa no idiota. Nie mogles poczekać jeszcze dzień? Wiedziałem o tym od tygodnia i się modlilem by nikt tego na MPC nie wrzucił. Teraz właśnie zmniejszasz swoje szanse na zgarnięcie kodu brailessie. Jakbys nie wrzucił to i ty i ja bym zgarna kod a jutro mógł byś pisać. I ten flame w komentarzach na Polaków. Gratuluje.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Kurwa no idiota. Nie mogles poczekać jeszcze dzień? Wiedziałem o tym od tygodnia i się modlilem by nikt tego na MPC nie wrzucił. Teraz właśnie zmniejszasz swoje szanse na zgarnięcie kodu brailessie. Jakbys nie wrzucił to i ty i ja bym zgarna kod a jutro mógł byś pisać. I ten flame w komentarzach na Polaków. Gratuluje.

Dziękuje :) nie jestem zawistnym polaczkiem który nie da info "żeby ktoś inny nie miał " masz problem.Pewnie i ja nie dostanę lecz może komuś się poszczęści :).

DR5ChPt.png

Opublikowano

@2up Mpc'owicze to mniej niż 1% zainteresowanych tymi kodami, więc spadek twoich szans na zdobycie kodu zostają praktycznie  na tym samym poziomie.

@topic Dzięki za info, chociaż sprawdzam co jakiś czas, czy nie ma jakiegoś giveaway'u na alien to dzisiaj bym nie sprawdził ^^. Lee sina złapalem, mam nadzieje, że varusa też mi się uda , bo skin podoba mi się bardzo. Powodzenia wszystkim życzę :)

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Biedny cebulaczek nie dostanie darmowego skina <cry>

@Temat: dobry news, mi strona działa prawidłowo.

Opublikowano

Dzeki za info ziomalku teraz pokampie troche.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Serio nie wiem po co ktoś to tu daje. Przecież zmniejszacie swoje szanse, ja np. wezmę udział w tym pomimo tego, że tego skina już mam ;)

Dzięki za info

@down

Nie jestem Polakiem QQQQ

Opublikowano

Serio nie wiem po co ktoś to tu daje. Przecież zmniejszacie swoje szanse, ja np. wezmę udział w tym pomimo tego, że tego skina już mam ;)

Dzięki za info

Typowy polaczek... Dziękuję za info o giveawayu :-) propsy

Opublikowano

Dzięki za info

Czemu by nie :) niech ktoś inny spróbuje szczęścia a swoje szanse dość mało zmniejszamy ( bo co jak co MPC forum to nie m.narodowe forum więc za dużo zainteresowanych nie będzie bo wkońcu patrząc po chacie na stronie jest duuużo osób z różnych krajów )

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...