Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] ShivaMt2 - Najnowszy Dungeon Zaginiona Komnata

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wwgh.png

aow1.png

Najnowszy filmik z ShivaMt2!

Prezentujemy dungeon którego nigdzie jeszcze nie było!

FanPage znajdziecie w opisie filmu, pozdrawiamy i zapraszamy do oglądania!

sygna.jpg

Opublikowano

Bardzo dobrze ze to będzie easy z masą nowości :) myślę ze dużo to przyciągnie graczy a inne serwery będą zazdrościć :D

PS: czekam dalej na zapowiedz ;d

socysty---42.png

Opublikowano

fajny dung napisac nie problem sam mam do napisania 20 dung ;P jedyny problem to mapy :D

mapa własna czy z epvp ? m2m, wom ?

Jakbyś oglądał to byś wiedział ,że sam ją robił ,a po 1 widać, że bez minimapy ,więc na e*vp nie dali by bez  niej raczej ..

Opublikowano

fajny dung napisac nie problem sam mam do napisania 20 dung ;P jedyny problem to mapy :D

mapa własna czy z epvp ? m2m, wom ?

Obiekt własny, mapa sama w sobie jest płaska bez terenów.

sygna.jpg

Opublikowano

Nowy? Tylko nowa mapa i nic wiecej , edycja questa z dt , podmienione moby  i npc. Serio ?  Nowe to np . Bramy PIekiel , wymysl cos wlasnego a nie zasada DT. Zadna nowosc.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Nowy? Tylko nowa mapa i nic wiecej , edycja questa z dt , podmienione moby  i npc. Serio ?  Nowe to np . Bramy PIekiel , wymysl cos wlasnego a nie zasada DT. Zadna nowosc.

Quest nie jest edycją DT więc spaliłeś.

0LsM05U.png

Opublikowano

Bardzo fajny dung widzę, że się staracie. Czekam na serwer, i pytanko jak można zostać beta testerem (o ile jest taka możliwość)?

Opublikowano

"Tylko nowa mapa" zrób chociaż to.

Pozatym już pisałem, że to nie nowa mapa tylko obiekt więc czytaj ze zrozumieniem.

Prawie każdy dungeon polega na respie mobów, npc czasem pomników etc. więc mogę powiedzieć, że każdy może być w jakimś stopniu podobny do DT.

Tak jak Up TheNaid powiedział również, quest pisany od 0, a nie żadna edycja.

Bardzo fajny dung widzę, że się staracie. Czekam na serwer, i pytanko jak można zostać beta testerem (o ile jest taka możliwość)?

Zajrzyj na nasz fanpage z profilu, tam zobaczysz szczegóły.

sygna.jpg

Opublikowano

Ogólnie to proponowałbym zmienić nazwę tego dungeona na "Dno wysuszonej studni", no bo niestety ale z komnatą to ma raczej niewiele wspólnego.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...