Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Game Master od banów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim chciałbym zostać członkiem jakiegoś serwera w którym będe mógł tylko banować nie oczekuje nic w zamian.

czas w jakim gram to zwykle od 14-17 i potem od 21/22 do 4( trzeba się jeszcze pouczyć ^^ ) chciałbym wspomóc serwery w których

Game masterzy nie mają czasu na banowanie graczy bo pewnie muszą serwa poprawiać/dopracowywać a ja mam sporo czasu na takie przyjemnośći :)

i teraz tak: GM nie byłem na żadnym serwerze, doświadczenie mam z własnego serwera

kontakt:

1. gg : 50030235
  2. pw
  3. ts: TS-x.pl pokój 38 AfronisMT2 hasło afro22( moge wejść również na ts'a od państwa)
Opublikowano

wątpie że ktoś będzie potrzebował osobę która '' tylko chce banować '' i uważa banowanie za przyjemność  ;)

Powodzenia.

Opublikowano

No tak. Wpisanie nicku i powodu w panelu ewentualnie zrobienie to komendą wymaga dużo czasu i wysiłku.... Jestem pewna, że na tego typu ludzi, zasiadających na takim stanowisku jest ogromne zapotrzebowanie...

I teraz pytanie się nasuwa.. To żart, czy naprawdę składasz podanie na taką funkcje?

Opublikowano

chciałbym wspomóc serwery w których

Game masterzy nie mają czasu na banowanie graczy bo pewnie muszą serwa poprawiać/dopracowywać

od kiedy Game Masterzy poprawiają i ulepszają serwer?

sygna1.png

Opublikowano

żarty żartami ale ja nic nie umiem robić :) więc nie napisze że jestem questerem/webmasterem itp. a moge wspomóc serwer mniejszą ilością botów ;)

up@ masz racje game masterzy nie naprawiają gry ;) ale ja chciałbym zostać tylko od banowania nic więcej nie oferuje

Opublikowano

Bądźmy szczerzy.

W dzisiejszych czasach jak nie masz znajomości to nie nie obejmiesz posady GM'a.

Jeśli ktoś szuka GM z podania to musisz napisać coś więcej, a nie tyle co w temacie.

Uważam, że nikt nie zaproponuje Ci takiej posady, aczkolwiek Powodzenia 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

jeżeli nic więcej od siebie nie oferujesz to raczej nie byłbyś nikomu potrzebny . Ponieważ zbanowanie to nie jest jakiś wielki wysiłek który zajmuje dużo czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...