Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moby.

E69

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Jak było usunąć !!! W paczce jest o 3-4 moby więcej niż na ss,ja ich nie dodałem na serwer więc nie mam ss-a :P

Ss:

1394120044-U525929.jpg

1394120066-U525929.jpg

1394120084-U525929.jpg

Dl:

http://www29.zippyshare.com/v/23363866/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/d938e48b8276ab14a04fd50118230c5c1f4738cb7894b84d298837302a085940/analysis/1394117128/

Wpisy!!!

http://wklej.to/7Ccn3

Źródło EPVP

Macie wpisy gotowe,więc od mojego pw wypierdalać! Nie będę odpisywał jak ktoś napiszę że ma broblem z wgraniem,macie wszystko gotowe na tacy,myślenie nie boli...

Jak było to proszę usunąć!

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Specjalista
Opublikowano

No to napisałem że jak było to można usunąć nie byłem pewny właśnie,bo już je gdzieś widziałem xD

P.S Wypir... z tym nyguesm ;)

graphic.png

Opublikowano

Smoczka nie było, ale reszta była Naid udostępnił.

Pobiore ale nie dam lajka.

P.S Naid PW ;X

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Specjalista
Opublikowano

Moby Naida z serwera Eternity, nie wiem jakim prawem je wstawiasz i się pod nimi podpisujesz.

Czy Ty kurwa jesteś tak popierdolony czy tylko takiego udajesz.

Kurwa czytaj ze zrozumieniem,a nie kurwa Mi tu gadasz że się pod coś podpisuje.

Źródło jest napisane więc nw po chuj twój komentarz.

A teraz wypierdalaj i nie wracaj :)

one takie zpixelowane?

Może to tak na zdjęciu wyszło,w końcu zdjęcia były pomniejszone ;)

graphic.png

Opublikowano

Czy Ty kurwa jesteś tak popierdolony czy tylko takiego udajesz.

Kurwa czytaj ze zrozumieniem,a nie kurwa Mi tu gadasz że się pod coś podpisuje.

Źródło jest napisane więc nw po chuj twój komentarz.

A teraz wypierdalaj i nie wracaj :)

Może to tak na zdjęciu wyszło,w końcu zdjęcia były pomniejszone ;)

Ale Twoje źródło jest fejkowe więc się tak nie unoś bo będę zmuszony Cię sprowadzić na ziemię.

Proszę moderatora o usunięcie tematu ponieważ mój z moją pracą jest na 7 stronie.

0LsM05U.png

Specjalista
Opublikowano

To Ci zaraz coś pokażę,tylko znajdę LINKA w histori.

I

Ale Twoje źródło jest fejkowe więc się tak   < ----- Jesteś pewien ?? 

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/3109545-release-new-fire-dragons-mobs.html

nie unoś bo będę zmuszony Cię sprowadzić na ziemię. <--- Grozisz Mi ??

graphic.png

Specjalista
Opublikowano

To nie mów mi że źródło jest z dupy...

Każdy masz prawo do pomyłki,napisałem wyraźnie jeżeli było to można usunąć.

Ale widzę że Ty nie rozumiesz. ;/

graphic.png

Opublikowano

NAID ODPOWIEDZ MI CZY ONE TAK SĄ ZPIXELOWANE CZY W GRZE WYGLĄDAJĄ NORMALNIE ? :D

Jak ktoś robi SS Paintem i zapisuje do słabej jakości JPEGa to wszystko będzie wyglądało jak zlepek pixeli.

W grze potwory wyglądają zapewne inaczej, a jeśli komuś przeszkadza 1-pixelowa czarna otoczka przy skrzydłach itd. zawsze może otworzyć photoshopa i poszerzyć kanał alfa o ten jeden pixel.

0VPaRnd.png

Opublikowano

E69 to osoba bez kompetencji. Ładnie tak kraść czyjeś prace? Co do mobów bardzo ładne ale w wykonaniu Naida.

r3ePj8E.png

Specjalista
Opublikowano

E69 to osoba bez kompetencji. Ładnie tak kraść czyjeś prace? Co do mobów bardzo ładne ale w wykonaniu Naida.

Kraść ??

Czy ktoś tu coś ukradł,czy tylko takiego głupa udajesz ?

Może Twoim zdanie Szanowny Pan Naid to zrobił (te moby) bo skoro tak myślisz to to widać jak dużo wiesz :)

Pozdrawiam.

graphic.png

Opublikowano

Przecież to są moje moby które ja udostępniłem więc wypier... z tym nygusie.

Poprawka Naid "Przecież to są moje moby" = "Przecież ja te moby wyeksportowałem" :) Bez urazy mnie się czepiają że eksportuje, a bronie tworze sam i od to filozofia.

Opublikowano

Poprawka Naid "Przecież to są moje moby" = "Przecież ja te moby wyeksportowałem" :) Bez urazy mnie się czepiają że eksportuje, a bronie tworze sam i od to filozofia.

Jasne, że się równa. :)

Zauważ, że czepiają się w większości Ci co dla nich szczytem możliwości jest poproszenie o wpisy do broni przy uploadzie. xD

Mnie najbardziej zastanawia jak można porównywać np branie z innej gry modelu do wyciągania z innego clienta.

Gdyby ktoś zauważył pliki serwerowe są korporacji więc obojętnie jakich firm nie powinno się wciągać w takie dyskusje bo tutaj jest mpcforum a nie cały świat.

My mamy swoje społeczeństwo a korporacje swoje i nie powinniśmy tego łączyć ponieważ przy nich jesteśmy nikim (niestety)

więc jeżeli ktoś kto ukradł komuś ciężką pracę próbuje się bronić jakąś paplaniną o firmach itp to jest dla mnie w chuj śmieszny.

Btw ile można prosić o usunięcie tematu bo sam autor napisał, że jeżeli było to jest do usunięcia a jak wiadomo już jest.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...