Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup gry

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem graczem battefield 3 , i jakiś czas temu przerzuciłem się na call of duty ghosts - niestety grafika a jej wymagania nie są jej równe , nie potrafiłem grać na niskiej grafice przy 20-30 FPS . W ferie przyjechał do mnie kuzyn i pobraliśmy z jego origin na mój laptop bf4 premium , zagrałem na multi i bardzo mi się spodobał przy czym liczba fps przy średniej z lekko niskimi opcjami grafiki wynosiła 40-60 fps , nawet przy wybuchach itd. 

Postanowiłem więc kupić tę cześć battefield tylko nie wiem czy istnieje już bf4 + premium w jednym opakowaniu jeśli nie to jakie koszty poniosę w cenie bf4 i osobno premium .

[ Kuzyna nie udało mi się zapytać przez moją sklerozę a iż on mieszka po za granicą i dużo się uczy nie mamy ze sobą kontaktu ] 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

W Battlefield 3 Premium Edition jest podstawka i premium.

Sorry, części mi się pomyliły xD . Battlefield 4 nie ma premium i podstawki razem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A ja z kolei polecam kupić teraz SAMEGO BF4 (żadne deluxe, ani z dodatkiem) i poczekać aż premium stanieje do ok. 130zł i kupić wtedy :D

Opublikowano

Polecam sklep g2a (cos takiego)

Tam podstawka + premium kosztuje ok. 120zl

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Ja na allegro bf kupiłem za 55zł. Premium coś koło 130zł. Razem wybuliłem 185zł;) I warto. Możesz czekać też na "Premium Edition".

Opublikowano

Dodam, że podczas niektórych promocji na Origin możesz kupić podstawkę + premium w zestawie i wtedy wychodzi to taniej, niż osobno. Coś około 230-250 złotych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...