Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haxball Tournament 2014 [DYSKUSJA]

Gość horzilier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat do dyskusji, zadawaniu pytań i szukaniu zawodnika do teamów.

Opublikowano

Kwestia do uwzględnienia przez graczy. Nie bede szukać oficjalnego hosta rozgrywek bo kiedy go nie będzie powstanie wielki syf, tak więc pozostawiam tą kwestie zawodnikom żeby sobie sami dobrali co gdzie i jak. Ja mam dostać tylko link do rozegranego meczu na którym ma być obowiązkowe potwierdzenie ze to turniej mpc haxball i tyle.

Opublikowano

Oczywiście ty też będziesz na takich meczach, jako obserwator tak? W końcu organizujesz turniej więc by wypadało. Bo innym razem powstanie wielki haos.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Nie bede na meczach, po to są nagrania które sam bede sprawdzał pod kątem wszystkich nieprawidłowości jak fejkowanie, oddawanie bramek, czy też niepotwierdzenie meczu turniejowego. Jeśli coś mi się będzie nie zgadzało to mecz nie zostanie przyjęty, i w takim wypadku albo ponowne rozegranie meczu albo walkower na korzyść którejś z drużyn.

Opublikowano

szukam zawodnika do drużyny, ma być wyjebany w kosmos, bo z gównami nie gram, pozdrawiam.

PS.gram po to żeby wygrać, a nie żeby tracić czas.

Opublikowano

Gwoli wyjaśnienia

Nagrody będą moja propozycja na ta chwilę to:

1.Gold

2.Blue

3.Champion

Jeszcze są prowadzone rozmowy, ale niebawem dojdziemy do konsensusu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...