Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo. 

Mam pytanie, czy opłaca się kupowac VIP'a na miesiąc? Czy w ogóle "VIP w bolu" teraz się oplaca? Posiadam nawet sporo postaci, i mam teraz na koncie 6300 pz, więc moglibyście mi mniej-więcej powiedziec, czy warto, i uzasadnic swoją wypowiedź skryptem, i co robi? 

np. opłaca się, bo jest taki i taki skrypt, i robi to i to, etc.

Byłbym Wam z góry bardzo wdzięczny, pozdraawiam.

Opublikowano

Tak, opłaca się.

Skrypty od Beasty, BeastSyndra jeden z najlepszych skryptow (lepszy jest chyba tlko casiowhooping ale platny) do tego lepsze unikanie skillow na fge, dokladniejsze skillshoty (o wiele dokladniejsze) nie masz przerw tak jak dzisiaj.

Skrypty warte uwagi dla vip.

Beast:

Syndra

Gragas

Rengar

Riven

Miracle Cass

+ wiele innych, poniewaz dzieki lib'om (dobrze pisze?) są dokladniejsze skillshoty, latwiejsze uniki i wgl wszystko lepiej.

Opublikowano

Skrypty od Beasty

Miracle Cass

+ wiele innych, poniewaz dzieki lib'om (dobrze pisze?) są dokladniejsze skillshoty, latwiejsze uniki i wgl wszystko lepiej.

Tylko dla sprostowania:

• skrypty nie są "od Beasty" tylko od zikkah, Beasty to nazwa 'serii',
  • nie Miracle Cass a Merciless Cass,
  • liby nie służą tylko do lepszych skillshotów - po prostu można stworzyć 20 globalnych funkcji i wrzucić je do liba (tak jakby dodatkowy skrypt), dzięki czemu tworzenie kolejnych skryptów jest 2x krótsze i kod jest czytelniejszy.

;)

Opublikowano

Oczyscie Syndre. Karasz kazdego mida ( uwazaj na ogara kha i fizz, kontra kha zix ja mialem problem maly, a fizz to podobno najlepsza kontra, ale nie rgalem vs on, wiec nie wypowiem sie do konca, veigary/zedy/luxy/ziggsy/talony czy kassadiny niszczysz przed 6, po 6 masz przewage, kilka wycieczek top bot, i gg).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...