Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowany Launcher?

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie przed chwila przegralem swoja gre o serie poprzez dziwny bug launcher'a wie ktos co to moze byc?

7kZ7l.jpg

Chcialbym jeszcze dodac ze po wybraniu postaci i czekaniu na Loading screen wyskoczyl jakis error o tym ze Firewall moze blokowac moja gre o.O

Zdaza sie to pierwszy raz i troche mnie to wkurzylo bo bylby to bardzo latwy mecz.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Kliknij prawy albo lewym (nie pamiętam dokładnie) na ten prostokąt gdzie jest napisane League of Legends is up to date, a następnie wpisz thereisnourflevel :P

rmklpmotoxqn.png

Opublikowano

Wyłącz zaporę systemową, sprawdź czy firewall z antywirusa nie blokuje lola. Ale najpierw włącz launcher, kliknij na niego i wpisz na klawiaturze thereisnourflevel, to jest kod do naprawy zgubionego połączenia, mi czasami pomaga.

@up

sekundy :P

928011413476457403957.png

Opublikowano

Przez 3 lata grania w Lol'a zdarza sie to pierwszy raz.

Antywirus nie blokuje zadnych połączeń anie zadnych gier wiec wydaje mi sie ze to problem ze strony Riotu.

Napisalem juz do nich w tej sprawie moze cos odpisza bo to byla gra o moja serie a ten mecz bylby bardzo latwy gdybym nie byl tak bardzo w tyle ze przeciwnik moze divowac pod moim turretem nie ginac przy tym.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...