Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę hosterem - wejdź i zobacz!

NygusBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam osoby.

Zachowuje się jak idiota. Pewnie was oszuka.

Tutaj mały SS:

8llgn2.jpg

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Wrzucicie pliki i Was okradnie, nie polecam.

[ciach] po pierwsze miałeś ze mną jakiś kontakt że śmiesz mnie wyzywać od zlodziei?

Opublikowano

Widać po Twoim zachowaniu jakim jesteś człowiekiem. Każde słowo negatywne zostaje przez Ciebie skomentowane i od razu wyzywasz ich...

Nie polecam i pozdrawiam :( 

P.S.

Ciekawe czy nowości Twoje, czy kradzione? 

Opublikowano

^UP najpierw mnie wyzywasz od złodziei a teraz oczekujesz ode mnie kultury? lecz się.

Najpierw to napisałem do Ciebie na PW, po czym odpisałeś mi "Spierdalaj", potem napisałem, że " Pewnie będziesz oszukiwać", a nie wyzywałem od złodziei.

Nie polecam ! Pliki ukradnie, a potem będzie sprzedawał i wciskał kit, że jego. Po samym jego zachowaniu można dużo się dowiedzieć. Po napisaniu 'Nie polecam' odrazu zaczyna wyzywać... żenada.

Nie polecam nikomu. ;)

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Widać po Twoim zachowaniu jakim jesteś człowiekiem. Każde słowo negatywne zostaje przez Ciebie skomentowane i od razu wyzywasz ich...

Nie polecam i pozdrawiam :(

P.S.

Ciekawe czy nowości Twoje, czy kradzione? 

nie chodzi o to lecz nie mam już sił do ludzi którzy oceniają z góry bez kontaktu ze mną - jebane polaczki ;)

Najpierw to napisałem do Ciebie na PW, po czym odpisałeś mi "Spierdalaj", potem napisałem, że " Pewnie będziesz oszukiwać", a nie wyzywałem od złodziei.

Nie polecam ! Pliki ukradnie, a potem będzie sprzedawał i wciskał kit, że jego. Po samym jego zachowaniu można dużo się dowiedzieć. Po napisaniu 'Nie polecam' odrazu zaczyna wyzywać... żenada.

Nie polecam nikomu. ;)

spamowałeś mi w poprzednim temacie nie pamiętasz? przykro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...