Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w sprawie odzyskania swojego konta- weryfikacja email

o0rozkurwie0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 
pewien czas temu (gdzie ponad pół roku) alby zalogować się na swoje konto potrzebna była weryfikacja konta (zmiana hasła itp).
W tamtym momencie nie mogłem nic zrobić, ponieważ dane, które wprowadzałem (imię, nazwisko, data ur.) były wpisywane "na pałę".
Próbowałem także zweryfikować hasło przez stary email, miałem przy tym duże problemy, ponieważ jakimś cudem zablokowali mi email.
Wczoraj udało mi się go odzyskać. Próbowałem zweryfikować konto metodą starego emaila, lecz żadna wiadomość nie przychodzi

mi na podany adres email. Nie wiem dlaczego :( 
Czy miał ktoś podobną sytuację? Co w tej chwili powinienem zrobić?

Btw., pisałem ticketa (na swoje prawdziwe dane), podałem tam adres email do konta, imię, nazwisko oraz przedstawiłem im mój problem.
W tekście umieściłem również numer telefonu, z którego były kupowane (chyba, nie jestem pewnien) nxcash oraz swój adres IP, na którym

grałem tym kontem. Dodatkowo załączyłem kilka screenów z gry tą postacią. 

Bardzo proszę o pomoc, co jak co, ale żeby wbijać 49 lev od 1 jakoś do mnie nie przemawia :(

~ o0rozkurwie0o / Karol

@edit 
proszę nie przenosić do pomocy technicznej, nikt tam nie zagląda, a bardzo zależy mi na szybkich odpowiedziach, dziękuję :)

Opublikowano

Zapewne masz e-maila na stronie typu onet bądź wp.. Beznadziejne są te poczty, bo wszystko dochodzi z opóźnieniem. Ile już czekasz na to potwierdzenie?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Powinno przyjść odrazu. Co do danych to też miałem ten problem. Żadne dane nie działają, a dobrze wiem jakie wpisałem, bo prawdziwe ... Co do e-maila to okazało się, że używałem złego i wiadomość przyszła na inny. Jesteś na 100% pewien, że to ten mail?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

teraz to już sam nie wiem, ale na 90% to tak, da rade jakoś sprawdzić ten email?

nie no, jak daję opcje na stronie warrocka "confirm email"  to przekierowywuje mnie tam, gdzie mam email , czyli na hotmail..

Opublikowano

Możesz jedynie sprawdzić na jakim hostingu jest e-mail. Poczekaj może na ticket'a. Może odpiszą, bo na mój odpisują już miesiąc i nic.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

No jak masz zablokowane konto to nie sprawdzisz ... Musisz jedynie czekać na odpowiedź supportu lub zgadywac

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...