Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromny ping w czasie gry.

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dziś grałem na topie i nagle dostałem 4000ms... Musiałem wyłączyć neta i włączyć i ustąpiło. Większych lagów nie miałem

Opublikowano

Ale w sensie skacze jak siostra siedzi ? Zadzwoń do dostawcy i poproś o rozdzielenie łącza. A tak to możesz spróbować się łączyć przez WTFast, lub zmniejszyć MTU w routerze na np. 1472.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Ale w sensie skacze jak siostra siedzi ? Zadzwoń do dostawcy i poproś o rozdzielenie łącza. A tak to możesz spróbować się łączyć przez WTFast, lub zmniejszyć MTU w routerze na np. 1472.

Nie, teraz skacze nawet jak siostra nie siedzi na kompie.

Opublikowano

Odinstaluj Pando Media Booster, masz to normalnie w programach, to jakiś syf, który instaluje rito games na Twoim komputerze podczas pobierania lola

Opublikowano

Też to mam od dawna , napisałem do nich to jedyne co mi pomogli to zjebali winę na mnie że to ode mnie a zauważcie ile już było takich tematów o "skokach pingu" zamiast srać skórkami i vel'kozami dla hajsu to by zrobili w końcu coś pożytecznego i naprawili ten szajs.

graphic.png

Opublikowano

Odinstaluj swoją kartę bezprzewodową i zainstaluj. Też tak miałem i sam na to znalazłem sposób.

Opublikowano

Prawdopodobnie może to być wina dostawcy internetu. Postaraj się skontaktować z dostawcą internetu - takie skoki pingu mogą być jego winą. Sprawdź ping w innych grach. Może się zdarzyć tak, że to nie jest wina tylko LoLa. Zrób ogólne czyszczenie komputera. Skany, CCleaner, reinstalacja LoLa.
Czasem zapora windows ma jakieś fochy na LoLa - sprawdź to.

Skoki pingu, kiedy siostra siedzi na necie mogą miec związek z...... siostrą siedzącą na necie i jej kompem. Potraktuj tamten komputer tak jak swój - skany, cleaner itp.
Czasem otwieranie dużych ilości kart, czy filmów w internecie może mieć znaczące skutki na te skoki. Kiedyś miałem potworne problemy z pingiem i jego skokami, do momentu gdy dowiedziałem się, że na drugim kompie "ktoś" grał sobie w CookieClickera i miał parę miliardów ciasteczek na sekundę, co w jakiś magiczny sposób zjadało transfer......

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...