Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria w silverze, jakieś jaja?:C

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale gdy musze wbic sobie te 100 lp do serii to idzie latwo, latwe gry 0 afk, moze jakis troll sie trafi ale sie go wycarruje, no ale co dalej?!

wbijam sobie serie w tym silverze, i co? MID OR TROLL / FEED tylko to mozna przeczytac na czacie..

zaczyna sie gra, 1 afk, wraca w 10 minucie. drugi trolluje na topie feeduje yasuo ( 12/0 w 9 minucie ..; / )

Wy też tak macie? czyli easy 0-100 lp i hard seria?;C

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Trzeba się przyzwyczaić do tego, chyba każdy tak ma.

A jak ktoś pisze na chacie np. "mid or troll", jest last pickiem i do tego ktoś przed nim napisał że idzie na mida, to nie można mu oddać linii, taka osoba myśli że reszta drużyny przestraszy się trolla w drużynie i oddadzą mu jego ulubioną linie. Jak swoją linie z łatwością wymusi na innych, to jest bardzo wysoka szansa że w następnej grze ta sama osoba zrobi znowu to samo. A jeśli tej linii się nie odda to zazwyczaj osoba która straszy trollowaniem podporządkuje się i pójdzie na taką linie która została. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

JA JEBIE, WIĘCIEJ TEMATÓW PŁACZKI Z POLANDII.

Można wykerować 1v5, na gównosilvery polecam Ryża, Katę i Gragasa. Na start gry /mute all i grasz, nie przejmuj się teamem, bo wszyscy prawie w silverze to skurwiałe polaczki lub czesi (polecam wygooglować statystyki, 3/4 polaków i czechów w S5-3). Nie ma co się wypłakiwać na jakimś forum, tutaj i tak ci nikt nie pomoże.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

JA JEBIE, WIĘCIEJ TEMATÓW PŁACZKI Z POLANDII.

Można wykerować 1v5, na gównosilvery polecam Ryża, Katę i Gragasa. Na start gry /mute all i grasz, nie przejmuj się teamem, bo wszyscy prawie w silverze to skurwiałe polaczki lub czesi (polecam wygooglować statystyki, 3/4 polaków i czechów w S5-3). Nie ma co się wypłakiwać na jakimś forum, tutaj i tak ci nikt nie pomoże.

hmm, 1vs5 katariną? powodzenia:)

dostajesz stuna na ryj i cie nie ma.

gragas nerfa dostal wiec srednio bedzie carrowac 1vs5.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

hmm, 1vs5 katariną? powodzenia:)

dostajesz stuna na ryj i cie nie ma.

gragas nerfa dostal wiec srednio bedzie carrowac 1vs5.

To nie graj katariną jeśli nie potrafisz się dobrze złożyć i wbić w odpowiednim momencie. Nawet z 3 hard CC mogę ich mocno poturbować, nawet jeśli są retardy to choćby 300 dmg zrobią ;)

poprawka.png

Opublikowano

Nie żadne jaja ja w przedwczoraj wbiłem do b3 i wczoraj spadłem spowrotem bo 3 czy 4 razy trafiłem na debili co linie przegrali... Nic na to nie poradzisz ja dzisiaj grałem renektonem na heimera i miałem do 15 min staty 0/0/0 i z farma przegrywałem tylko o 10 i co z tego jak reszta teamu to zwykle ch*je i tyle!!!

Pasjonat
Opublikowano

ja byłem w S3 spadłem do S5 bo trolle afki itd. Teraz mam już chyba 20 serie do S4/S3 ... Właśnie teraz mam 1 mecz z 3. Oby nie było troli.

@edit: 1 seria: Botlane draven 5/10 bltiz 1/9. Flame wygrywa gry... 

Opublikowano

Nie żadne jaja ja w przedwczoraj wbiłem do b3 i wczoraj spadłem spowrotem bo 3 czy 4 razy trafiłem na debili co linie przegrali... Nic na to nie poradzisz ja dzisiaj grałem renektonem na heimera i miałem do 15 min staty 0/0/0 i z farma przegrywałem tylko o 10 i co z tego jak reszta teamu to zwykle ch*je i tyle!!!

>Sugerowanie że siedzisz w szambie przez swój team

POZDRO Z PODŁOGI XDDDDD

Jeśli stać cię na więcej to wyjdziesz prędzej czy później, jeśli nie możesz wyjść od roku to znaczy, że zasługujesz na tą ligę/dywizję. Tyle na ten temat ;)

poprawka.png

Opublikowano

>Sugerowanie że siedzisz w szambie przez swój team

POZDRO Z PODŁOGI XDDDDD

Jeśli stać cię na więcej to wyjdziesz prędzej czy później, jeśli nie możesz wyjść od roku to znaczy, że zasługujesz na tą ligę/dywizję. Tyle na ten temat ;)

Nie rozumiem twojego toku myślenia... Jak gram z kumplami z goldów i platyn to gram dziwnie na ich poziomie ale jak wbijam na soloq to odrazu przy wybieraniu odrazu flame itp.

A co do wychodzenia od roku to ja nie całe pół roku gram, ale wy wiecie więcej ludzie z silvera co graja od s1 czy s2  i wielcy koxy co graja od ponad 2/3 lat pfff

Opublikowano

Nie rozumiem twojego toku myślenia... Jak gram z kumplami z goldów i platyn to gram dziwnie na ich poziomie ale jak wbijam na soloq to odrazu przy wybieraniu odrazu flame itp.

A co do wychodzenia od roku to ja nie całe pół roku gram, ale wy wiecie więcej ludzie z silvera co graja od s1 czy s2 i wielcy koxy co graja od ponad 2/3 lat pfff

Bo kur.wa troluja, ja jak gram na smurfach bronze/silver to prawie zawsze pojde nowym pickiem/ bulidem / stylem gry by poszezyc swe umiejetnosci roznymi champam przez co gram slabiej i wtedy ludzie mi mowia ze kupilem konto bo 1 raz le blanc 5/8. Pewnie gdyby spieli dupy to nie gral bys na ich poziomie

Aaa no wlasnie i btw gold = bronze

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...