Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka karta graficzna do tej płyty ? I jaki procesorr ?

`Mateusz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli temat jest w złym dziale prosze o przeniesienie ,

dzieękuje

oto moja płyta główna mam zamiar kupić procesor nowy bo mam:
AMD processor 64 1.8 Ghz (jaki procesor będzie pasował do tej płyty głównej ?)
karta jaką posiadam to ::
ATI Radeon 9250 (jaka karta będzie pasowała dojest płyty głównej)

:::::::::::::::::::::msi-6702 :::::::::::::::::::::::::::::

Opublikowano

Po pierwsze to podaj budżet jaki masz na to, bo nikt nie jest aniołem stróżem

@f5

Ja bym ci radził tą płytę wymienić bo jest bardzo stara, na tą podstawkę to nic dobrego nie założysz

Opublikowano

Kasa nie ma znaczenia ....chce wiedzieć czy jest jakaś karta graficzna kktóra by obsługiwała pixel shader 3.0 pod tą płytę

i czy jest jakiś profcesor 4 lub 2 rdzeniowy pod tą płytę

::::::::::::::::::Kasa Nie Ma Znaczenia ":::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Opublikowano

Nie ma sensu tu inwestowac w ta plyte. Plyte zmienic, proca, karte, ram, dysk i zapewne zasilacz. Podaj budzet, np. pc jaki posiadam kosztowal ok. 75.000zl (pc do pro renderingu) a dla innych 2000zl na PC to duzo

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Nie ma sensu tu inwestowac w ta plyte. Plyte zmienic, proca, karte, ram, dysk i zapewne zasilacz. Podaj budzet, np. pc jaki posiadam kosztowal ok. 75.000zl (pc do pro renderingu) a dla innych 2000zl na PC to duzo

Kogo to obchodzi, pochwalić się chcesz?

Twój komputer cały jest do wymiany, zapewnię wszystko starocie. 

4zzt3n.png

Opublikowano

no za 1000 zł złożę coś do gierek ?

Za 1k to tylko używkę. 

Sprzedaj może tego cepa za jakieś 100-200 zł i dołóż do 1500zł, wtedy już coś w miarę nowego kupisz.

4zzt3n.png

Opublikowano

Komputer za tyle pieniędzy? Mieszkanie + samochód za to można kupić jakby komu się chciało. Człowieku temat nie jest po to, żebyś się chwalił swoim komputerem...Kończąc na tym, że komp do renderingu nie wymaga wydawania 75 tysięcy... ale jak powiadają "KTO BOGATEMU ZABRONI" :)

2rbyzpu.png

Remember, I don't give a fuck!

Opublikowano

HAHAHAHHAHA. NIGDY SIĘ TAK NIE UŚMIAŁEM NA MPCFORUM. Komputer za 75 tysięcy? Chłopie, gdzie Ty masz mózg aby pisać takie głupoty...Znając życie nie masz tego komputera, chciałes się jedynie pochwalić, ale coś Ci nie wyszło.

Co do tematu. Podaj dokładne modele podzespołów wraz z zasilaczem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...