Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjść z golda

srelex1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez okno, bum tsss. Graj dużo i wygrywaj gry, no innej możliwości to ja nie widzę :P

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Graj duo z kolegą który jest wyżej od ciebie, ucz się lepiej grać, a jak będziesz desperowany to używaj bola :P

Możesz także mutować każdego na początku meczu, ale to ma plusy i minusy :P

928011413476457403957.png

Opublikowano

Graj duo z kolegą który jest wyżej od ciebie, ucz się lepiej grać, a jak będziesz desperowany to używaj bola :P

Możesz także mutować każdego na początku meczu, ale to ma plusy i minusy :P

Jak wyjsc z golda? trzeba umiec grac :>

Najlepiej graj duo z kolegą, który ogarnia, a lajtowo będziecie wygrywać :D

Przez okno, bum tsss. Graj dużo i wygrywaj gry, no innej możliwości to ja nie widzę :P

Gram na bolu przeważnie staty na + farma na + ale ludzi mi takich przydziela ze niech to chuj strzeli 

oiadeb.gif

Opublikowano

Obecnie? Nie da się, potwierdzone info.

ps. Graj tryndą i splitpushuj caly mecz. Może to coś da bo ludzie ktorzy tam graja to retardy :/.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Sam jestem w goldzie i graja takie skurwole ze jest gorzej noz w gunwie 5...

@top

Graj duo z kumplem, zawsze sa wieksze szanse

Opublikowano

Wszystkie osoby, które piszą, że nie da się wyjść z brazu/srebra/zlota sa po prostu w duzym bledzie ;)

Wystarczy wygrać linię oraz pomagać innym przez ganki, pingowanie ;)

Na5tyczek_eune_10_6.png

Opublikowano

Wszystkie osoby, które piszą, że nie da się wyjść z brazu/srebra/zlota sa po prostu w duzym bledzie ;)

Wystarczy wygrać linię oraz pomagać innym przez ganki, pingowanie ;)

Święte słowa. 

Kwestia nastawienia. Wkurzasz się i szajbujesz = lose, grasz i pomagasz drużynie = win.

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

lepiej usuń bola bo to ci nic nie da. Graj i się nie poddawaj. Nie bierz wszystkich killi bo może ty się nafeedujesz ale twój team nic nie zrobi. Naucz się grać bez bola. Wyjść z golda nie jest trudno ja z golda do platyny wybilem się w przeciągu 60 rankedów bez przeskakiwania przez 2 dywizje

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Wyszedłem w tydzień z golda, a wy grubasy tkwijcie i płaczcie. Skrypt skilla nie da, a każdy kto twierdzi inaczej to ciota i chuj. Grałem duo z kolegą który potwierdza to słowami "To cioty i chuje".

"Politycy wszędzie są tacy sami. Obiecują zbudować most nawet tam, gdzie nie ma rzeki."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...