Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki internet starczy do uciągnięcia streama ?

haczkes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, nawet 1080p.

Trochę się zdziwiłem jak to zobaczyłem . Jak dla mnie to czysty spam . Z kad ty możesz wiedzieć jaki on ma procesor ? , może ma pentiuma duo i nie postremuje nawet minecrafta ?  

PS. Podaj specyfikacje komputera to ci powiem czy wgl coś postreamujesz .

To niedużo do ustawiania. Zobacz na yt.

Kolejny spam . Zwykłe nabijanie postów , on tu pisze bo nie wie . Jeżeli już coś takiego piszesz to chociarz go nakieruj .

Proszę bardzo : 

http://www.youtube.com/watch?v=MzYocHLBJ-g

kolega tutaj ładnie tłumaczy co pod jaki komputer i internet ustawić .

Opublikowano

Trochę się zdziwiłem jak to zobaczyłem . Jak dla mnie to czysty spam . Z kad ty możesz wiedzieć jaki on ma procesor ? , może ma pentiuma duo i nie postremuje nawet minecrafta ?  

PS. Podaj specyfikacje komputera to ci powiem czy wgl coś postreamujesz .

Kolejny spam . Zwykłe nabijanie postów , on tu pisze bo nie wie . Jeżeli już coś takiego piszesz to chociarz go nakieruj .

Proszę bardzo : 

http://www.youtube.com/watch?v=MzYocHLBJ-g

kolega tutaj ładnie tłumaczy co pod jaki komputer i internet ustawić .

Wystarczy wpisać na yt i są setki filmów.

Przypuszczam, że jeśli nie podał sprzętu tylko internet to sprzęt ma dobry.

Patrz uważnie co napisał , "jak ustawić ob na takim internecie" dokładnie . A nie jak ustawić obs .

Przepuszczasz? ale nie wiesz . Więc nie mów że bd mógł streamować w 1080 p . Jeżeli nie jesteś pewien co on ma . to lepiej nie mów . Bo jeżeli ma słaby procesor to właśnie wprowadziłeś go w błąd .

Pytał się "Czy internet starczy do uciągnięcia Streama?", więc sprzęt nieważny. Ale może podać.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wystarczy wpisać na yt i są setki filmów.

Przypuszczam, że jeśli nie podał sprzętu tylko internet to sprzęt ma dobry.

Patrz uważnie co napisał , "jak ustawić ob na takim internecie" dokładnie . A nie jak ustawić obs .

Przepuszczasz? ale nie wiesz . Więc nie mów że bd mógł streamować w 1080 p . Jeżeli nie jesteś pewien co on ma . to lepiej nie mów . Bo jeżeli ma słaby procesor to właśnie wprowadziłeś go w błąd .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...