Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runy i postacie

HubcioSSG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak mam pytanie otóż jeden kolega mowi mi żeby do 15 lvl zbierać na postacie tzn kupować postacie a potem do 20-30 zbierać na runki a 2 mi mowił żeby teraz zbierać na runki do 20 lvl (3 krąg) I je kupić a potem postacie  ? Więc podpowie mi ktoś który dobrze mowi ? A może ma ktoś swoje rady ? (jestem początkowym graczem w lola) z góry dzięki ;p

Opublikowano

Obaj dobrze mówia, wszystko zależy od tego ile grasz, i czy wygrywasz. Na 20-30 lv zakup runy, wystarczy jedna strona, a przedtem możesz kupić swoje ulubione postacie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Obaj dobrze mówia, wszystko zależy od tego ile grasz, i czy wygrywasz. Na 20-30 lv zakup runy, wystarczy jedna strona, a przedtem możesz kupić swoje ulubione postacie.

Hmm masz moze gg ? Miał bym kilka pytań

Opublikowano

Najlepiej to na początku zbierać na postacie te lepsze, żeby mieć czym rozgrywać rankedy i normale, a runki dokupisz z czasem, od 20 lvl'a zaczynając, a kończąc je składać już na 30. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Rankedy jak jest początkujący? Niech się uczy grać na normalach a nie innym gry psuje. Kup sobie runki uniwersalne pod ap i ad od razu na 20 lvlu, a później zbieraj na postacie. Runki dużo dają na start tak więc łatwiej ci będzie farmić co za tym idzie zdobywać golda i wygrywać.

Opublikowano

Mówią dobrze, ale najlepiej do 15lv kupić z 3x postacie, ja miałem Caitlyn, jaxa i zeda a potem tylko zbierałem na runy na 28lv miałem już kupione full runy AP i AD i tylko wystarczyło wbić 29/30lv i odblokować nastepne miejsca,pamiętam, że wystarczyło mi IP na pare postaci ale i tak odrazu nie grałem rankedów iż no mało championów miałem ,ale jak wbiłem tych 16bohaterów po 1/2tyg grania no-ranked miałem same śmietanki a nie jakieś gó. za 450-1350... ;) Aktywuj jeszcze e maila to dostaniesz boosta na ip na 4wygrane.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ta, a potem wejdzie na rankedy bez run...

Kup sobie 1/2 champy, które ci się podobają i zbieraj od tego czasu na runy i nanic innego nie wydawaj. Nie słuchaj się twoich kolegów, którzy są pro playerami. Do 20lvl powinieneś mieć tak z 15k IP kupujesz all runy np preferujesz AP postacie więc runy pod ap itd. Jak zostanie hajsu kupujesz troche pod AD i zbierasz dalej aż będziesz miał full runy. Zazwyczaj do 27/8 już masz całe runy ad i ap. I do 30lvl na 100% kupisz 2postacie za 6.300 :)

Opublikowano

Kup sobie 16 championów tak żeby starczyło na rankedy, a potem lecisz w runy. Do 20 kup sobie te 16 championów (liczone bez rotacji) i jak sobie kupisz to kupujesz runy. Na początek będziesz musiał stwierdzić jakich championów masz więcej i sobie pod nich kupić runy 3-ciego kręgu. Tak więc do 20 nabijasz 16 champów, a potem runy kupujesz.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Pierwsze runy

Później gra

To tak jak z masa i rzeźba. Nawet jak nie będziesz miał run teoretycznie każdy champ z runami ma nad toba przewagę, przynajmniej w early

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...