Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego koloru misje najlepiej wykonywać?

BonieQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko - którego koloru misje najlepiej wykonywać ? 

Mam jeszcze jedno pytanko, okazało się że mam 11 lvl, a mam jakąś nie zrobioną misję z  kampanii na 4 lvl - czy mogę ją olać i "usunąć" czy najlepiej żebym wszystkie misje z kampanii miał robione ?

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Z kampani rób wszystkie misje , bo jak nie ukończysz jednej to nie dostaniesz następnej części kampanii. A rób wszsytki qesty niebieskie , nie opłaca sie robić grupowych misji chyba że masz legion.

Opublikowano

Ogółem dobrze byś miał wszystkie kampanie zrobione bo z tego co pamiętam jakaś na 50lvl czy coś się odblokowuje tylko gdy wszystkie poprzednie masz zrobione. Chyba, że coś się zmieniło - nie wiem bo zawsze wszystko robię - po prostu przypomniało mi się jak znajomy raz miał problem i sinem ~ właśnie 52lvl biegał po Ishalgen i robił kampanie ksując mobki 5 levelom.

Robisz wszystkie ciemno-niebieskie questy bo tak jak napisał słusznie Sajjuk bowiem często odblokowują dostęp do instancji.

Z zwykłych niebieskich dobrze jest robić wszystko co możesz tylko średnio się opłaca powtarzalne. To znaczy, jak coś jest 10x to można zrobić o ile idzie szybko. Jeśli natomiast przypadkiem trafisz na zadanie w Sanctum/Pandaemonium powtarzalne 100 czy 200x na to by pobiec, pogadać wrócić... No jak kto co lubi ale nikt z moich znajomych nie był tak zapalony by to robić do końca.  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...