Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Specjalista Od Tuningu (Ford Focus RS "Archievement Edition")

Gość ʞɔɐqǝɯoɔןǝʍ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

db6q.png

W tym poradniku przedstawię krok po kroku, jak osiągnąć w krótkim czasie osiągnięcie "Specjalista Od Tuningu", dające nam 50 punktów osiągnięć, oraz auto Forda Focusa RS "Archievement Edition".

1. Zdobycie części tuningu wizualnego. Użyjmy do tego Team Escape Bota, wbudowanego w Trainera By GamerZ.
Konfiguracja Bota

1. Wyłączamy zapory antywirusa.
2. Odpalamy trainer.
3. Dołączamy do pościgu grupowego
4. W lobby ustawiamy tank mode (F1), Perfect Start (F6), oraz samą funkcję Bota (Page Down)
5. Przejeżdżamy pościg

2. Wchodzimy do kryjówki, wybieramy nasze auto, na który będziemy nakładać części (najlepiej auto którym nie jeździmy).
3. Wchodzimy do warsztatu z częściami wizualnymi, a następnie nakładami naprzemiennie różne części, najpierw przeciągając je na wóz, a następnie klikając "instaluj". Powtarzamy tą czynność do osiągnięcia 500 instalacji. (Bot działający podczas naszego tuningu dobije nam części, jak skończą się w magazynie, wystarczy wyjść, i wejść z powrotem do kryjówki.)
GpJcCm7.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie twój poradnik jest taki sam jak ten

Nie różni się niczym prócz tego, że zakładasz części wizualne

Ponadto mogłeś dodac do poradnika Bot (a) lota, w którym jest opcja aby bot zakładał części za nas.

Opublikowano

Jak dla mnie twój poradnik jest taki sam jak ten

Nie różni się niczym prócz tego, że zakładasz części wizualne

Nie jest taki sam, po części podobny, bo również o osiągnięciu.

Opublikowano

Ale chodzi mi o to, że używasz tego samego trainera, tej samej opcji i działa to dokładnie tak samo tylko wchodzisz w części wizualne i je zakładasz.

Opublikowano

Ale chodzi mi o to, że używasz tego samego trainera, tej samej opcji i działa to dokładnie tak samo tylko wchodzisz w części wizualne i je zakładasz.

Zawsze można używać innych botów, dałem tu na przykładzie jak ja robiłem :P. Wiesz, całkiem zielonym może się przydać tak krok po kroku opisane :D

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/1091143-poradnik-specjalista-od-tuningu-ford-focus-rs-achievment-edition/

Ten sam poradnik bez tracenia dużej ilości części i czasu. Nie można byłoby napisać jednego tematu z tymi samymi poradnikami, oszczędzając narzekanie innych osób oraz problem ze znalezieniem podobnych poradników?

Pruk_Pl.png

"Dovate adungue sapere, come sono due generazoni da combattere... bisogna essere volpe e leone."

- Nicollo Machiavelli

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia… trzeba być lisem i lwem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...