Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sianie paniki w mediach

Danthe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Was też wkurzają te lamenty w mediach nt. Ukrainy?? Ciągłe gadanie polityków, że lada dzień nas zaatakuje Rosja. Wg mnie trzeba mieć nieźle nasrane w głowie, żeby wierzyć w III WŚ, bomby atomowe z powodu głupiej Ukrainy. To było do przewidzenia, że Rosja nie dopuści do wejścia ukraińców do UE, a nagle wielce wszyscy oburzeni chociaż jak narazie nic specjalnego sie nie wydarzyło oprócz sytuacji na Krymie(tak wgl tam 60% to Rosjanie, 25% ukraińcy i jacyś tatarzy). Jeszcze jedno- czy politycy nie powinni uspokajać społeczeństwa zamiast nakręcania ciemnej masy?

p.s. Jak was boli to co napisałem to zaaplikujcie sobie maść na BUL dupy. To jest moja prywatna opinia i kij Wam do tego :)

p.s.2 Nie, nie jestem żadnym "ruskim" agentem, hakerem siejącym rosyjską propagandę(dziś takie info na Onecie było xD) czy kim tam jeszcze ;)

Opublikowano

Powiem tyle. Nie potrzebnie tylko mieszają się tam Polskie pionki. Wzięli by się lepiej za Polskę a nie wpierdzielają się w konflikty innych państw.

Nie wiadomo co Putinowi odwali i czy nie weźmie sobię ukrainy,polski i może czegoś po drodze.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Widać Autor tematu to tez jakiś de.............

Autor 12 lat, ortografia na 2 z +  i się bierze do robienia tematów. Było już dużo takich tematów, poco kolejny spam?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Widać Autor tematu to tez jakiś de.............

Autor 12 lat, ortografia na 2 z +  i się bierze do robienia tematów. Było już dużo takich tematów, poco kolejny spam?

Widze pierwszy BUL dupki :) jak nie masz do powiedzenia na temat to nie pisz bo robisz niepotrzebny spam

I czytaj całość- każdy temat o tym to zwykłe pie*dolenie o chaosie, ja natomiast zrobiłem o głupocie panikowania

Btw. Podaj mi gdzie zrobiłem większy błąd w pisowni a poprawie ;p

Opublikowano

nie oglądam telewizji, a jak już to jedynie filmy, wiadomo, że media manipulują idiotami, żeby zrobić szum bo mają z tego hajs.

Opublikowano

Mam w dupie to co dzieje się na Ukrainie i Rosji, niepotrzebnie Polska się tam miesza... Niech sami załatwią swoje sprawy.

jCH.png

Sygnaturka by Me :D

Opublikowano

Kolejny temat zastepczy. Gender sie wypaliło, afer seksualnych dawno nie było, Trynkiewicz już wyszedł - ludzi trzeba zająć czymś nowym...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Media nie potrzebnie sieją panike, ale przecież z tego mają hajs -.-

@off

Kolejny temat zastepczy. Gender sie wypaliło, afer seksualnych dawno nie było, Trynkiewicz już wyszedł - ludzi trzeba zająć czymś nowym...

Trynki miał kolejną sprawe w sądzie, i jest spowrotem w ośrodku dla chorych psychicznie, czy coś w tym stylu xD

ov9t.png

Opublikowano

Jak chcesz to ok.

PS nie piszę się P.S tylko

PS Tekst.

Bul piszę się przez ó ...

Jak się pisze PS to nie ma czegoś takiego jak:
PS 1

PS 2

PS 3

PS 4

PS 5.
Pozdrawiam . :)

PS Hakerem napewno nie jesteś, bo mało jaki 12 latek jest hakerem, chyba , że jesteś hakerem w ten sposób, że wykupiłeś sobie serwer na xaa.pl i bawisz się w usuwanie wszystkich plików w FTP. Haker Bonzo. :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak chcesz to ok.

PS nie piszę się P.S tylko

PS Tekst.

Bul piszę się przez ó ...

Jak się pisze PS to nie ma czegoś takiego jak:

PS 1

PS 2

PS 3

PS 4

PS 5.

Pozdrawiam . :)

PS Hakerem napewno nie jesteś, bo mało jaki 12 latek jest hakerem, chyba , że jesteś hakerem w ten sposób, że wykupiłeś sobie serwer na xaa.pl i bawisz się w usuwanie wszystkich plików w FTP. Haker Bonzo. :)

Widać nie skumałeś czemu napisałem z capsa ból :)

Prawidłowo jest ps, p.s. i ps. :)

Btw. Zaaplikuj sb maść na BUL dupki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...