Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10wygranych? Jaka dywizja?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zrobiłem sobie smurfa 30lv na Eu west, wygrałem 9 meczy ani jednego nie przegrywając, został tylko jeden. Jeżeli go wygram to do jakiej Dywizji mnie przydzieli? A jeżeli przegram to też do jakiej?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Powinno Cię przydzielić do Gold V, lecz może też być Silver I/II :)

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Imo Gold v .Ja osobiscie w poprzednim sezonie wygralem chyba 6 i przydzielilo mnie do silver 2.Ale u cb moze byc wgl inaczej wiec trudno powiedziec.Dodam ze kilka meczy gralem Duo

Opublikowano

dziwne jak ja zaczynalem grac rankedy to mialem 5/5 i do gold 4 mnie dało. Moze to dlatego ze miale mstaty po 22/3?

Bzdury ,bez SS nikt Ci nie uwierzy  silver 4 po 5/5 byłby cudem a co dopiero Gold ...

.jpg

Opublikowano

Jeżeli w S3 byłeś wysoko w dywizji, to powinno wbić się do G5/G4, a jeśli nie, to szczęśliwym trafem i losem do S1 :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Witam, zrobiłem sobie smurfa 30lv na Eu west, wygrałem 9 meczy ani jednego nie przegrywając, został tylko jeden. Jeżeli go wygram to do jakiej Dywizji mnie przydzieli? A jeżeli przegram to też do jakiej?

Po 8/2 na czysto dostałem G3. Więc pewnie podobnie Cię przydzieli.

Opublikowano

Bzdury ,bez SS nikt Ci nie uwierzy  silver 4 po 5/5 byłby cudem a co dopiero Gold ...

no ja wygralem 5/5 i dostalem braz 4 takze ...

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Powinno cię dać do golda, ale to zależy od mmr enemy, jak mieli niskie to możesz do silvera 1 trafić ;/

No ale z 10:0 przewiduje gold 5/4

928011413476457403957.png

Opublikowano

Zależy to głównie od tego jakie mmr mieli przeciwnicy, im większe tym wyżej cię przydzieli

Mnie po 6/4 mając w zeszłym sezonie(3) silver III i 82lp bodajże przydzieliło mnie do silvera V...

Jednak na czysto mając 10/10 to myślę, że Gold 4/5 może być, na 99% nie niżej niż silver II

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli w S3 byłeś wysoko w dywizji, to powinno wbić się do G5/G4, a jeśli nie, to szczęśliwym trafem i losem do S1 :)

Czytanie niekiedy staję się problemem... Kolega powiedział, że to smurf więc jakim cudem mógł być w s3 w jakiejkolwiek dywizji ? :)

Wyczuwam golda 4/5 jak to wygrasz :) Gratulacje.

Opublikowano

Nie rozumiem sensu takich glupich pytan, ciagle to samo... "jak wygram tyle i tyle to gdzie bede?". Nikt ci nie powie tego tak naprawde, kazdy gdyba swoje i tyle, zreszta co zmienia to pytanie? Graj to sie przekonasz.

Opublikowano

Ja np. w s3 skończyłem sezon na Silv 1 ,ale po zakończeniu dalej biłem gdzie skończyłem w G5,

w s4 wygrałem 3 rankedy z czego przegrywając 7 i wrzuciło mnie do silvera 4 bodajże ;)

No oczywiście teraz Gold II :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...