Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin]Jaki Wybrać ?

mateusz188

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Do Was All Proźbę Jakiego Skina Kupić Fiora Z Królewskiej Straży Czy Katarina Najemniczka Czy Ashe Z Frelojd Czy Fizz Z Atlantydy ???

Każdą Postacią Gram Tak Samo I Wszystkie Mi Się Podobają Lecz NWM Do Kogo Wybrać Skina ? Dzięki Za Odp :)

uberevil.png

Credits To: LoxTix

Opublikowano

Z tych co podałeś to Katarina Najemniczka wygląda najlepiej, i ma nawet spoko splash art,

Tak ogólnie to poleciłbym Ci zakupić sobie Ametystową Ashe która jest po prostu boska, zajebisty splash art, animacje skilli zmienione na takie różowo purpurowe(mam różne ustawienia graficzne i różnie to wygląda, raz tak raz tak :D), Fizz z Atlantydy też spoko skin, ma fajną rybkę :D

Ogólnie te skiny co podałeś animacji nie zmieniają ale najlepiej wygląda katarina/ashe(ametystowa najlepsza :3)

graphic.png

Opublikowano

Katarina Najemniczka - najlepszy wygląd, białe włosy, świetna kurtka i ładny art.

Najlepszy skin z tych co podałeś.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Z tych wszystkich to według mnie skin do Katariny najlepiej wygląda.

No ale to i tak twoja decyzja, sam zdecyduj co ci się podoba najbardziej.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Najemniczka Katarina jest mniejsza niż reszta skinów do Katy, co może CI pomóc trochę w grze. 

Ale jeśli chcesz jakiegoś droższego skina, to kup Heartseeker Ashe, jest świetny :D

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

<a id="cke_49" class="cke_off cke_button_ipsbbcode_twitter" "="" href="javascript:void('Twitter')" title="Twitter" tabindex="-1" hidefocus="true" role="button" aria-labelledby="cke_49_label" onkeypress="return false;" onkeydown="return CKEDITOR.tools.callFunction(91, event);" onfocus="return CKEDITOR.tools.callFunction(92, event);" onclick="CKEDITOR.tools.callFunction(93, this); return false;" unselectable="on">KATARINA    RZĄDI xD

Katarina rządzi to chciałąm napisać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...