Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie

elAzra3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka.

grlame rankeda . 100% WIN mielismy. zaczelo mi lagowac nwm czemu. Wlaczam gre ponownie i nie chce zalgoowac. co jest? jest logowanie przez 5 min.

@EDIT

I KUR** DZIEKI RIOT ! SERIA ZJ*BANA PRZEZ WAS

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Gdyby to była wina serwerów, miałbyś informację przy próbie logowania się do Lola, że serwery są zajęte, wyłączone czy cokolwiek, a tak, to możesz jedynie mieć pretensje do swojego sprzętu.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja nie mam żadnych problemów i nie widziałem żeby ktoś na soloQ miał więc to chyba wina od cb.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Dlaczego tacy ludzie jeszcze istnieją ^^. Nie zobaczą dokładnie co się dzieje, nie sprawdzą itd. a już wchodzą na forum i piszą zbędne tematy :)

Wyłącz: Zaporę, Antyvirusa np. Avasta-jeżeli go masz,może Ci coś blokować... wyłącz na czas gry twojego anty...i upewnij się, że z internetem wszystko jest okey.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...