Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Giga problem z internetem :_( POMOCY

pausebreak3

Pytanie

Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu o połowe zwolnił mi sie internet .. a innych komputerach jest normalny.. wiec to musi być wirus ?  Porsze o szybką pomoc :)

A może to wina routera kabli itp :) Raz jest szybki a raz wolny...

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raz wiemy jak rozwiązać problem, drugi raz kompletnie nie wiemy jak rozwiązać problem , wybierz dobra odpowiedź i zainstaluj antywirusa albo pisz z sensem posty a nie typu raz tak , raz siak...

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

raz wiemy jak rozwiązać problem, drugi raz kompletnie nie wiemy jak rozwiązać problem , wybierz dobra odpowiedź i zainstaluj antywirusa albo pisz z sensem posty a nie typu raz tak , raz siak...

Mam antywirusa :( i program do skanowania żaden nie wykrywa wirków :( A internet zwolniony z niewiadomych powodów  :( powiedz jakie informacje mam podać żebyś mógł mi pomóc prosze.

Naprzykłąd teraz mam normalnie ... za 10 min znowu będzie wolny :(

Czytałeś mojego wcześniejszego posta i niby niemam wirusów. Wiec co może zwalniać ten internet ?! Już do tego niemam nerwów gram sobie w lola nagle 600 ping :) a internet mam dobry ze zawsze miałem po 40-50 pingu :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...