Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać po przerwie

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam państwa. Mam takie pytanie... ostatnio grałem w wota jakieś 2.5 miesiąca temu... i mam w garażu czołgi z tieru X i IX i teraz jak tymi grać żeby nie spadłoo effi... Bo zagrałem jedną i poprostu lamiłem jak te dzieci a początku poprostu... I co sie zmieniło ostatnim czasem na wocie...

Opublikowano

Zadawaj dużo DMG, broń bazę, fraguj, nie giń... i staty nie powinny spaść [oczywiście strzelaj do czerwonych, nie zielonych]

2,5 miesiąca hmmm dodali kilka mapek, drzewko japońców, zrobili dupne lagi [niby ostatnio zniwelowali je lecz zbytnio różnicy nie ma]  no i chyba tyle

Opublikowano

Wiesz zagrałem bitwe E-100 ruinberg... i ledwo wyjechałem pach arta jebła i koniec bitwy... :(

Noo albo pograć na mniejszych tierach to może wystarczy ! :P

Opublikowano

Przede wszystkim nie giń jako pierwszy. Rób obrażeń tyle ile Twoja dziesiątka ma HP. Nie zbieraj obrażeń i czekaj aż jakiś idiota zrobi to za Ciebie wyjedź i oddaj strzał. Skoro wyżej napisałeś, że masz E-100 to załaduj tam złoto, bo 230 penetracji nie starcza na niektóre dziesiątki i przez to robisz o wiele słabsze wyniki. Uważaj na mapy otwarte, bo tam artyleria na pewno będzie na Ciebie polowała, bo jesteś łatwym celem. 

Opublikowano

Miałem tak na ruinberg wyjechałem tam na te akademiki (chyba to są akademiki) too jebła arta mnie i pach dowidzenia full HP miałem...

Opublikowano

Kill = +250 eff (za każdego fraga)

Spot = +150 eff (za każdego wyspotowanego)

około 3 dmg = 1 eff

Cap i Decap.

Najwięcej eff łapie się za decap :)

To, czy przeżyjesz bitwę, czy nie - nie ma wpływu na eff. 

Opublikowano

DemonBlade a to dobrze to bd grał tak jak umiem poprostu aż wróce doo tej samej gry co kiedyś ! :P

Opublikowano

Kill = +250 eff (za każdego fraga)

Spot = +150 eff (za każdego wyspotowanego)

około 3 dmg = 1 eff

Cap i Decap.

Najwięcej eff łapie się za decap :)

To, czy przeżyjesz bitwę, czy nie - nie ma wpływu na eff. 

Effi już się dawno nie liczy i ma znaczenie czy zginie pierwszy czy ostatni.

Według Twojego efii robiąc 4000 tysiące obrażeń wychodzi mi 12 000 tysięcy efii. Oo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...