Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostatnie porównanie 2 zestawów przed zakupem

Pikusiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, witajcie. Wiem, że zakładałęmn tych tematów już kilka, ale nadal mam problem. Jestem już w 100% gotowych do zakupu komputera, ale nadal nurtuje mnie pytanie - który zestaw jest potencjalnie lepszy dla gracza? Wiem, że pewnie nie odpale tam BF'a 4, czy innych " nowszych " gier, ale po prostu chcę wiedzieć, który jest lepszy?

• 1 •

- X4 Phenom 9600 4x 2.2GHz
- GTS 250 512 MB
- 4GB ramu
- zasilacz NO NAME ( -.- )

czy ..

• 2 •

- Core2Quad 9550 4x 2.83GHz
- GTX 260 1GB
- 4 GB ramu
- również NO NAME ( :x )

Wiem, że w obydwu zasilacze są do zmiany, ale to kwestia tygodnia do zmiany. ;) Z GÓRY DZIĘKUJĘ!

TErqQ.png

Opublikowano

Z tych dwóch to tylko zestaw drugi. Ma mocniejszy procesor i lepszą kartę

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Tak, oba są niskobudżetowymi komputerami z Tablicy.pl, więc prosiłbym o wybór z tych dwóch. :)

A daj swój budżet, może coś się znajdzie lepszego na tablicy. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Znalazłem jedyny godny uwagi komputer.

http://allegro.pl/komputer-ip-2x2-9ghz-4gb-ram-500hdd-radeon-7770-i4029551037.html

Lepsze niż te co Ty podałeś, masz podstawkę na której możesz potem wkręcić jakiegoś i5, normalny zasilacz, karta też dobra jest. Ogólnie opłacanie jak na ten budżet.

Opublikowano

Na obu zestawach nie pograsz nawet w bf3 na niskich  , a jak już to 20fps . Za 800zł to nawet nie myśl że pograsz w takie gry . Nawet jak kupisz używkę . Na to trzeba jakiś 1300 zł .

Opublikowano

Obydwa są słabe,i nigdy nie kupuj zestawów od tak...radze tobie samemu złożyć komputer.

Przeczytaj, jaki ma budżet. Zapraszam na techplanet/morele, złóż coś za 800 zł.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Przeczytaj, jaki ma budżet. Zapraszam na techplanet/morele, złóż coś za 800 zł.

Dokładnie to co napisałem , za takie pieniądze nie złożysz nic (nawet używki) by grać w bf 3 na najniższych .

Opublikowano

@UP

Nie nabijaj se postów :) Bo jakoś mojemu koledze na i7 830 2,8 gh/z , gtx 260 , 4gb ram BF 3 chodził na ultra  ,ale lepiej nabijać se posty , że se nie pogra.

@TOP

Drugi zestaw weź , albo od tego eza

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

@UP

Nie nabijaj se postów :) Bo jakoś mojemu koledze na i7 830 2,8 gh/z , gtx 260 , 4gb ram BF 3 chodził na ultra  ,ale lepiej nabijać se posty , że se nie pogra.

@TOP

Drugi zestaw weź , albo od tego eza

Tacy ludzie jak ty mnie dobijają  . Procesor jaki podałeś nawet nie istnieje . To prawda twojemu koledze mógł chodzić bf3 na ultra , na ilu fps 10 -12?  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...