Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam problem bo tak wczoraj komp normalnie działał dzis po szkole włączam i ekran wyszukiwanie sygnalow... i zaraz brak sygnalu wczoraj powiem ze wymienialem paste na procku ale wszystko dobrze włożyłem. O co moze chodzic? Zapomniałem dodać że wyjołem baterie taka z płyty jak moneta 1zł... cos przez to mogło sie stać? Ciagle pracuje jakby dysk.... pala sie 2 swiatelka czerwone i zielone.

Opublikowano

Wlaczam kompa przelaczam na hdmi i wyszukiwanie sygnalow ... i zaraz brak sygnalu komp normalnie raczej chodzi tylko nie ma obrazu na hdmi w monitorze bo mam tak zakładki w Monitorze PC TV TO TELEWIZJA KTORA OGLODAM WLASNIE ZEWN. HDMI NO TO HDMI jest pod hdmi bo jak wieszalismy z rok temu monitor to zakrylismy taka do wieszania rzecza gniazdo i dlatego jest hdmi.

Opublikowano

Dzwiek biosu czyli? Tak kreca sie

Wyjąłeś baterię od biosu - włożyłeś ją z powrotem?

No ba

Opublikowano

Dzwiek biosu czyli? Tak kreca sie

No ba

Dzwiek biosu to taki piip przy włączeniu komputera

44883245864358281345.png

Opublikowano

Zasilacz do wymiany, padła karta graficzna lub płyta główna.Zanim bedziesz cos wymienial sprawdz czy wszystko jest docisniete i czy ram dobrze wsadzone

44883245864358281345.png

Opublikowano

Nie ... Plyta glowna siadla i ja musisz wymienic a nastepnie zasilacz jesli nie chcesz zeby znowu sie to powtorzylo

44883245864358281345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...