Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam pytanie o co chodzi z tą częścią eventu ? 

"2. Lead Farmer event

1st stage in Lead Farmer Event: login – GP Hazard (1)
2nd step: 25 min. PT – Myst-Max (it contains 3-day max items and players will get one of the 3-day items from the case)
3rd step: 60 min. PT – Myst-N+ (1) ​"

Opublikowano

Naciskając Logo Combat Arms, masz tam Lead Farmer, jak tam wejdziesz to możesz od razu sobie gp hazarda wyciągnąć, lub pograć 25min dostaniesz jakąś skrzynkę, a jak pograsz jeszcze dodatkowo 60minut do myst-n+.

Opublikowano

nie rozumiem z tym 25 min i 60 min

ok ogarnąłem juz widze ;)

god damn it - nie wiedziałem, że można jedną dziennie :C

Opublikowano

A ja mam takie pytanie ;p Wbijem na CA kilka minut po Updacie i gdy wbiłem po ok. 5min zobaczyłem że to jest a odrazu miałem 60 Min i dostalem tylko tego myst-n. :P

A chce dostać tego GP Hazarda bo mało sie gp ma :P

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie ;p Wbijem na CA kilka minut po Updacie i gdy wbiłem po ok. 5min zobaczyłem że to jest a odrazu miałem 60 Min i dostalem tylko tego myst-n. :P

Każdy tak miał kto wczoraj grał. Dzisiejszy dzień zaliczyli do wczorajszego :P

Trochę się na męczę ale warto dziennie te kilkanaście minut poświęcić na logowania. Mam 50 kont i na każdym będę się codziennie logował żeby dostać tego hazarda.

Już wszedłem na 25 kont i za każdym razem leciało od 2k - 5k coś mi się wydaję że te hazardy są ustawione.

Opublikowano

To polega na tym ,że robisz to tylko raz dziennie . Dostałeś Myst-N i to wszystko na dzisiaj . 

Zaloguj się po 00.00 to dostaniesz GP Hazarda . To jest co 24h

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Każdy tak miał kto wczoraj grał. Dzisiejszy dzień zaliczyli do wczorajszego :P

Trochę się na męczę ale warto dziennie te kilkanaście minut poświęcić na logowania. Mam 50 kont i na każdym będę się codziennie logował żeby dostać tego hazarda.

Już wszedłem na 25 kont i za każdym razem leciało od 2k - 5k coś mi się wydaję że te hazardy są ustawione.

Teraz mi wyleciało 8k więc myślę, że nexon nas nie fejkuje ;d

Opublikowano

Powiem tak, za logina dostaje sie Hazard GP smart, to jest znerfiony hazard, do 500.000 dropi a to i tak rzadko jak 10.000.000 z extreme. Myst max to skrzyneczka z setem max (duale itp prawdopodobnie) gdzie dropi max na 3 d. A myst n jak myst n ;)

I codziennie czarnego klucza sie chyba dostaje ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Powiem tak, za logina dostaje sie Hazard GP smart, to jest znerfiony hazard, do 500.000 dropi a to i tak rzadko jak 10.000.000 z extreme. Myst max to skrzyneczka z setem max (duale itp prawdopodobnie) gdzie dropi max na 3 d. A myst n jak myst n ;)

I codziennie czarnego klucza sie chyba dostaje ;x

Czarnego klucza? Ale to chyba z joba bo nie chodzi

ci chyba o zalogowanie co ?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Słabe eventy teraz nexon robi, najlepsze były na początku gry aż do 1,5 roku istnienia gry. Wtedy były bardzo chojne, min pierwszy 5shoot gdzie prawie wszystkie itemy były na 90dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...