Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] LeeSin

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się go kupić ? W jednym źródle mówią, że kozacki w drugim, że w late słaby. Nie wiem czy kupić i go mainować czy wybrać coś innego ? Trochę nim kiedyś grałem jak był w rotacji no i całkiem spox mi się grało i myślę, że kllka poradników bym ogarnął i bym dał rade. Sam nie wiem :v

Opublikowano

Kupuj. Świetny jungler. Owszem, delikatnie w late słabnie.

Ale ma dość dobry escape system, slow, sustain, mobilny.

Możesz wykopać kogoś w tf ;p

Opublikowano

Kupuj Sam Na Początku Się Wachałem Niedość Że Dobry Jungler To Jeszcze Solo Toper Niezły Escape Ogromne Dmg Przydatny ult do ucieczki jak i do Zabcia :)

Masz Mało Hp Uciekasz Po Jungli :) Haras Z Q  W Bariera ( Do Ucieczki Lub Na Sb ) Ulti Można Nawet Zabić 3 Os Po Kolei Tylko Potrzebna jest Celność 1 Walniesz On Odleci Zabierzesz Mó hp i Przy Okazji Dla  2 Też Zabierzesz Hp Polecam :)

uberevil.png

Credits To: LoxTix

Opublikowano

HAH :D Ten champ jest świetny. Zagrałem u kolegi nim i OMG :D Ten ult miazga xD. Biegną za mnie annie i voli na low hp BYKUU ult i padają ahahahhaa :D

Opublikowano

Grany w dobrych rękach sprawia że do late'a nawet nie dochodzi.

Dowiodłem tego na koncie z 20lvl bez run :P

Dzięki za odpowiedzi :) Można zamknąć.

Opublikowano

KUPUJ ! Dobry na Jungli, dobry na topie, ogarniesz go to takie akcje będziesz robił,że głowa mała !

oglądnij sobie pare akcji na youtube z lee sinem, zobaczysz co ten champ potrafi

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...