Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam technika na serwer minecraft 100 slotów [Hardcore]

małpiszon1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.... Może powiem coś o sobie i poco dodałem tego posta... !

A więc

Mój wiek:15

Mam serwer 100 slotów Na Hostingu Pukawka.pl

Nie jestem w stanie sam sobie z nim poradzic w ogarnięciu go więc dlatego szukam Techników na mój serwer którzy pomogą mi go ogarnąć.

Technik którego poszukuję powinien...

Ogarniać Pluginy np taki jak PayInItemsForGuild [gildie za itemy],Hardcor[Automatyczne Bany],Essentialls,PermissionsEx. Właśnie na tych pluginach zależy mi najbardziej. Liczę na waszą pomoc. Technik musi posiadać Skype,TeamSpeak3,Mikrofon jak i słuchawki xD.

[DODATKOWE INFORMACJE]=======================================================================================

Szukam także dobrych budowniczych ;)

Jeśli umiesz  zrobić forum serwera nie zastanawiaj się tylko od razu mnie dodaj na skype

mój skype to:koxowykox.

-Jeśli Uważasz że to ty także mnie dodaj na skype i napisz że jesteś z mpc forum w sprawie

technika.              Pozdrawiam .... Liczę na waszą pomoc !!!!!

=================

WIEK NiE MA DLA MNIE ZNACZENIA !!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...