Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wam się podoba mój spawn?

Nter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wam się podoba mój spawn na serwer ? Serwer typowy survival więc chyba klimat zachowany :) 

Jeśli macie pomysł co zmienić / dodać piszcie :D

txx2.png

eidd.png

uxsk.png

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Oryginalny, "poukładany".

Bardzo mi się podoba. :-)

Opublikowano

Kacki to co zaznaczyłeś to arena w budowie :D nie bój się bedzie słitaśnie wygladac ;d dzięki za opinie :) 

Opublikowano

Nic specjalnego, przydało by się lekko go czymś "ubarwić"

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Nic specjalnego, przydało by się lekko go czymś "ubarwić"

Ten serv to survival, więc właśnie taki mroczny i klimatyczny spawn pasuje.

Mi się podoba :) Tylko to po prawej w budowie zdecydowanie do przesunięcia o co najmniej 15bloków od spawna bo za blisko ;d

Opublikowano

Jak dla mnie spawn jest dobry , ale czy nie jest za mały ?

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Cienki widziałęś kilkanaście razy lepsze ,a poza tym zrób drogę do ,, ziemi '' bo na miejscu gracza bym się wkurzył.

Wiem jakiś mostek będzie dobrym pomysłem a co do tego że mały spawn to nie wiem czy jest sens budować większy jak to tylko survival i nie wiem co zbytnio jeszcze mógłbym tam umieścic ;d

Opublikowano

Średni, nie za bardzo mi się podoba. Trochę mały.

Oj tam kicha! kilka poprawek jak //set 0 i tam może kilka zmian 

Spawn malutki :P, zależy jeszcze pod jaki serwer... ostatnio zwiedzam dużo serwerów zagranicznych i tam spawny to tragedia mimo że gra tam po 100-200 osób więc spawn  prawie jak u  hypixela! 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...