Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na serwerze GTA5

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś dopiero 1 raz załączyłem gta5 online i mam do was pytanie, jak zagrać na jakimś serwerze? Gdy wchodze zwyczajnie do gta online to mnie wywala do gry z 1-2graczami co jest mega denerwujące. 

Więc jak dojść do jakiegoś serwera i drugie pytanie to czy jest jakiś sposób zebym gral z wieksza liczba osob zamiast 0-2?

Opublikowano

Wywala Cię na przypadkowy serwer, na jednym serwerze może grać 1-16 osób. Musisz ponownie otwierać sesje żeby dołączyć do nowego serwera. A i napisze Ci jeszcze, że dobrze że grasz tylko z 2, mi zdarzyło się wbić na jakiś gdzie grało 16 z czego większa połowa to dzieci i chińczycy, którzy mają mikrofon i śpiewają coś.

Opublikowano

A u mnie nic nie gadają.. wgl nie odczuwam tego że gram online, teraz czuje jakbym gral na singleplayer tyle że jest dużo mniej misji, nie ma żadnych przypadkowych zdarzeń itd.. 

A powiecie może jak dołączyć do serwera jakiegoś których tyle sie reklamuje na tym forum?

Opublikowano

A u mnie nic nie gadają.. wgl nie odczuwam tego że gram online, teraz czuje jakbym gral na singleplayer tyle że jest dużo mniej misji, nie ma żadnych przypadkowych zdarzeń itd.. 

A powiecie może jak dołączyć do serwera jakiegoś których tyle sie reklamuje na tym forum?

Nie ma takich serwerów. Są tylko globalne. Wejdź w pauze -> online i odszukaj nową sesję. Na 90% trafisz do większej. ;)

Opublikowano

Narazie wydaje ci się że grasz w Singleplayer bo musisz najpierw przejść jakby 'tutorial'

Czyli 1 wyścig, misja i deathmatch.

Potem jest luz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...