Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE znów przyjmuje testerów.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy każdy zauważył lub wie o tym fakcie, ale Riot znów otworzył drogę do PBE, tak więc, jeśli ktoś nie ma konta, może teraz założyć je logując się na stronie głównej Lola, potem klikając Społeczność i Public Beta Environment. Potem już tylko drobne formalności ;) 

To tak dla informacji, nie widziałem, aby taki temat powstał, a było zawsze sporo pytań o konto na PBE. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Oo, nie ma na co czekać, może mnie przyjmą :P

Dzięki za info, bo sam o tym nie wiedziałem.

Dowiedziałem się o tym całkiem przypadkiem, bo chciałem wysłać ponownie prośbę o konto, a tu patrzę, mogę sam się zarejestrować :P Tylko żeby znów nie zaczęła się fala hejterów i dzieci. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zwykle jak wysłałeś zgłoszenie o konto na PBE przysyłają Ci wiadomość na e-mail, że jesteś uprawniony do jego założenia :P

Opublikowano

Zwykle jak wysłałeś zgłoszenie o konto na PBE przysyłają Ci wiadomość na e-mail, że jesteś uprawniony do jego założenia :P

Tylko, że ja właśnie dwukrotnie wysyłałem im zgłoszenie i olali mnie ciepłym moczem. A teraz widocznie udostępnili tę funkcję :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dzięki za info, fajnie że są jeszcze ludzie którzy się dzielą tym co wiedzą, oczywiście sam się zgosiłem, nic tylko czekać na ich odpowiedź.

Opublikowano

Dzięki za info, fajnie że są jeszcze ludzie którzy się dzielą tym co wiedzą, oczywiście sam się zgosiłem, nic tylko czekać na ich odpowiedź.

Jak najbardziej dzielę się tym, co wiem, co umiem i co potrafię. Po co trzymać coś dla siebie, skoro może z tego skorzystać znaczna grupa osób? :) Mam nadzieję, że teraz normalnie będziemy mogli korzystać z uroków PBE. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W FAQ jest napisane, że przyjmują nowych ludzi co kilka tygodni, więc może być tak, że jednego przyjmą, a drugi będzie musiał czekać kawał czasu. Ja czekałem 1,5 miesiące so... :D

Opublikowano

W FAQ jest napisane, że przyjmują nowych ludzi co kilka tygodni, więc może być tak, że jednego przyjmą, a drugi będzie musiał czekać kawał czasu. Ja czekałem 1,5 miesiące so... :D

Być może jest ten czas, skoro mogłem założyć konto i pobrać klienta :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Być może jest ten czas, skoro mogłem założyć konto i pobrać klienta :P

To Cię jednak nie zlali, bo w końcu się doczekałeś tego konta dla siebie :D

Spoko, ja dalej czekam, może mnie kiedyś przyjmą :p

Opublikowano

To Cię jednak nie zlali, bo w końcu się doczekałeś tego konta dla siebie :D

Spoko, ja dalej czekam, może mnie kiedyś przyjmą :P

Konto możesz założyć sam, teraz ;) Sprawdź na stronie głównej Lola, tak, jak napisałem :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

sama*

Emm... no chyba nie.

d44207.jpg

Wybacz, nie zwróciłem uwagi :P

Może mnie przyjęli dlatego, że otrzymali zgłoszenie, a może i otworzyli serwer. Sam nie jestem przekonany w 100% :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Raczej to pierwsze, chociaż w tym przypadku powinieneś dostać do kompletu maila od rito :P

No właśnie sprawdzałem maila i nie mam żadnego info :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Hmmm.. Mi piszę , że Otrzymano zgłoszenie i nic nie mogę dalej zrobić. Wysyłałem jakiś miech temu i jeszcze mi nie odpisali. 

PS. Leona to mój main a Tam piszę , że będą przyjmowani ci którzy grają leoną xDD

echteliebe.jpg?itok=mrdv2hiu

Opublikowano

Hmmm.. Mi piszę , że Otrzymano zgłoszenie i nic nie mogę dalej zrobić. Wysyłałem jakiś miech temu i jeszcze mi nie odpisali.

PS. Leona to mój main a Tam piszę , że będą przyjmowani ci którzy grają leoną xDD

Z ta Leona to przykład.

Ja zlorzylem i tez jest w oczekiwaniu, pewnie trochę poczekam bo sporo flamuje.

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Ja w ogóle nie flamuję . Nigdy nie dostałem bana ;) ciekawe poczekam może nareszcie zagram na PBE :)

Każdy tak mówi xD

@topic

Jak ja klikam to mam znowu normalne że przyjęli podanie i mam czekać, widocznie twoje było przyjęte i teraz mogłeś stworzyć konto.

No dobra złożyłem te podanie po raz 3-ci i może teraz mi się poszczęści. (kiedyś miałem konto i sobie fajnie testowałem, a przez tą nową rejestracje mi konto zablokowali ;/)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Congratulations on being selected as a tester for this PBE cycle! As a tester, you'll help us root out problems, test ideas, and work with our content teams to build new stuff for upcoming League of Legends releases, both soon and soon™. We've documented some examples of past tester feedback that influenced our live releases - check out this archive for inspiration!

Mój przyjęli :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

O, dobra wiadomość : )

Dzięki za info. Ostatni raz na PBE grałem ze 2 lata temu, może znowu mnie przyjmą: )

Ja chyba 3 lata temu lub 2, ale wiem, że dawno temu.

Congratulations on being selected as a tester for this PBE cycle! As a tester, you'll help us root out problems, test ideas, and work with our content teams to build new stuff for upcoming League of Legends releases, both soon and soon™. We've documented some examples of past tester feedback that influenced our live releases - check out this archive for inspiration!

Mój przyjęli :)

Ja właśnie nie dostałem żadnego maila, ale konto mam :) 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...