Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak porozmawiać z konsultantem na LIVE CHACIE

michal1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokieruje mnie ktoś dokładnie, krok po kroku jak połączyć się z konsultantem EA? Ja kombinuje jakiś czas. Drogą mailową udało się bez problemowo, lecz oni skierowali mnie na live chat bo tam moge podać odpowiedź na pytanie i problem zostanie rozwiązany w ciągu kilku minut :) (Kiedyś juz pisałem, moje konto jest zablokowane z niewiadomych przyczyn(tak powiedzieli przez telefon) i mam skontaktować się  z supportem w londynie. Podali maila itp. a ci z kolei napisali za na live chacie otrzymam pomoc bo w mailu nie moge im podać odpowiedzi na pytanie zabezpieczające) 

Opublikowano

Wejdź w ustawienia Origina i w ustawieniach aplikacji zmień na angielski. Potem wejdź w Origin i Origin Help. Przekieruje Cię na stronę supportu Origina. Na stronie zjedź na sam dół i kliknij Contact Us. Teraz kliknij new conversation, wybierz platformę - PC i kliknij Next. W topic wybierz z listy Game play/ In game a na dole napisz nazwę swojego problemu. Kliknij next i będziesz miał takie coś o nazwie " Live chat" kliknij pomarańczowy button Chat now i po 5 minutach będziesz mógł rozmawiać na czacie z ich pracownikiem od pomocy technicznej.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dzięki wielkie :) Tylko czekam jakieś 30 min i nic, nie ma dostepnego doradcy 

Opublikowano

Dzięki wielkie :) Tylko czekam jakieś 30 min i nic, nie ma dostepnego doradcy 

Musisz poczekać

Sporo osób chce z nimi się skontaktować.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...