Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Crash w trakcie ładowania

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heya,

Od wczoraj czsami przytrafia mi sie crash kiedy mamy okno ladowania postaci. Wyskakuje mi oto taka informacja:post-492992-0-22833100-1394019427.png

Będę musiał reinstalować lola......? Wcześniej nigdy tak nie miałem wiec nie wiem co się mogła stać.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Zrób repaira możliwe że nie pobrały się niektóre pliki podczas aktualizacji lola

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Zrób repaira możliwe że nie pobrały się niektóre pliki podczas aktualizacji lola

Myślę że wszystko sie pobrało bo potem zresetowałem lola i normalnie mnie dołączyło tylko jest już wtedy z 5 minuta gry ... grałem teraz nexta i normalnie wszystko działało czyli mam to tylko czasami. Ktoś mi tam w lolu pisał że to wina tego że w trakcie ładowania wchodze na przeglądarke :P

Opublikowano

Miałeś crasha dlatego że wczytywały się karty a ty nie mogłeś się już dostać do tego, więc musiałeś odczekać jakiś dłuższy czas. :)

Opublikowano

Miałeś crasha dlatego że wczytywały się karty a ty nie mogłeś się już dostać do tego, więc musiałeś odczekać jakiś dłuższy czas.

Nie rozumiem, chodzi ci o to ze kiedy sie lądowało nie było mnie na tym oknie czy o co chodzi xD?

Opublikowano

No o to że nie było Cie przy wczytywaniu tych "kart" i dopiero jak gre wczytało to mogłeś dołączyć ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...