Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nagły spadek prędkości internetu

Dro.

Pytanie

Opublikowano

Witam, Od kilku tygodniu pogrywam w lola, przy game boosterze, na sedniej grafice miałem stałe 30 fpsów, w każdej chwili ( Na najniższej 60)

Gram na laptopie, ponieważ pc'ta nie posiadam, połączony jestem z interenetem na kablu do routera, bo zauważyłem, że jest to lepsze rozwiązanie niz wifi, Wszystko bylo cacy, do wczorajszej nocy, coś podkusiło mnie żeby zabrać laptopa z biurka, odłączyłem od kabla i korzystałem w innym miejscu przez wifi, rano podłączyłem komputer normlanie pod kabel, przezyłem szok ;d,  internet chodzi wolniej o wiele, w lola cięzko jest grać bo czasami podczas walki jest 5-10 fpsów (Na najniższych wymaganiach), próbowałem odłączać, przepinać, samo wifi,kabel,razem, nic, żadnej rekacji nadal tak samo, macie jakieś rady, bo w chwili obecnej, nawet the walking dead nie moge obejrzeć bo się nie buferuje :/.

internet mam z upc 30 mb/s nigdy nie było problemów

d9be640dd2673362.png

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy podczas odpinania, miałeś w środku baterie? Czy nie?

Z internetem, to pewnie do dostawcy, albo odepnij router od prądu na 10sek, później ponownie podepnij, u mnie jak miałem problemy to działało

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...