Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aloken

bartekryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam gram Alokenem wiec moge ci udzielic kilka rad . Reset skilli rob na lvlu 91 ( dostajesz ostatnie AOE),Staty po resecie jak napisal kolega wyzej pod bron reszta w Heal.Skile wedlug uznania ale ja zrobilem tak :

Spear mastery -10 , Fury Blow -1 ,Double Spear - 1 ,( Fury i Double po 1 poniewaz sa wymagane do wbijania kolejnych ksiazek ) Vision Blade ,Blow Storm, Spin Edge , Judgement Step i Destroy Storm na max . Nastepnie wszystkie skille w Guardarm na max . Z zakladki Spell natomiast Spell mastery na max , Increase range -1 ,Mana Shock na max , Decrease Damage na max ,Reflection Damage i Blow Attack na max . Reszta to sa skille o tym samym dzialaniu ale dla calego party . Wiec wedlug uznania ( ja gram bardziej pod Solo PVP :P)

Co do twojego 3-ciego pytania Aloken jest dobra postacia pod PVP gdyz oslawiona mana shock pozwala wygrywac niemal z kazda postacia w Dekaronie :P( Licza sie jeszcze umiejetnosci gracza )

Mam nadzieje ze choc troche pomoglem .

• 1 rok później...
Opublikowano

@knocisko Grasz Alokenem ta? To napisałbyś, że na privie albo, że grałeś przed A7. W zakładce Spell nie ma już mana shock i blow attack.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...