Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 04/03 Elise, Ezreal, Heimer, Jinx, Kassadin, Yi, TF, Udyr, Xerath

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten nerf Elise... 

Następny nerf -> Vi, Lee, Pantheon bo na lcs to główne champy do jungli...

Opublikowano

Jeeeezu, naprawdę taki nerf na Elise? O połowę zredukowany damage z pajączkowego Q?

Oj rito rito, oby to nie weszło na global serwery

Opublikowano

teraz ap ez na mida będzie miał sens :)

Teraz ez będzie częstszym pickiem na mida niż na adc...

Nie gram elise i jej nie lubie ale ten nerf raczej nie potrzebny tak samo ten kassadin raczej chujowy zamiast zreworkować poppy i urgota to wolą nerfić i reworkować zabójce który jest często banowany i grany ;c

Opublikowano

Czcionkę nie potrzebnie ruszają, w tym skinie varusa nie widzę różnicy, ale znowu muszą z kassadinem kombinować, wbiłbym zobaczyć jakby mi konta nie zablokowali xD

jak nie ma w skinie roznicy, ja widze

różni się na pewno ten pasek niebieski na plecach i inne buty sa(kolor) i chyba bezrekawnik troche jest jasniejszy

Ahaaa, teraz popatrzałem, myślałem że zmienili coś bardziej istotnego :P

928011413476457403957.png

Opublikowano

Czcionkę nie potrzebnie ruszają, w tym skinie varusa nie widzę różnicy, ale znowu muszą z kassadinem kombinować, wbiłbym zobaczyć jakby mi konta nie zablokowali xD

jak nie ma w skinie roznicy, ja widze

różni się na pewno ten pasek niebieski na plecach i inne buty sa(kolor) i chyba bezrekawnik troche jest jasniejszy

Opublikowano

ee o co kaman z pasywem Jinx?

dobra wiem inna nazwa w pasywie w opisie

widac agnielski na poziomie -.- , bylo ze jak zabije lub zniszczy wieze to ma speed , teraz wystarczy ze zadala wiezy lub wrogiemy bohaterowi jakis dmg , czyli ogolnie asysty daja tez speed move.

Kassadin fajnie teraz wyglada , wkoncu build robiony pod mana sustain da mu przewage , bedzie 12%max many na 4 skok ! , fajnie ze ma magic tarcze , widze ze bedzie kontra na lb i innych magic briuserow. Po zrobieniu roe bedzie miotal , a po archangelu z 3k many robil 900 dmg na 4 skok i z w na bohatera odnawial kazdy koszt skoku , co to elise to ma dluzszy stun w late , wiec wiecej dps zrobi niz wczesniej . Ez fajnie , ale potrolluja na AP a potem bedzie dalej niczym bez ad bonus na W grajac adc .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...